Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Galatokenden 100 milyon dolar kazanmış diye duymuştum
qatarlilara sor onlar biliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatokenden 100 milyon dolar kazanmış diye duymuştum
Haklısın da ben de aynı şeyi söylüyorum rengim beceremiyoruz işte satmayı bi şekilde.O iş öyle değil işte. Sen adama kampa gelme dersen adam da ağırdan alır seni bezdirir. Bugün fesih edelim desen havada kapar keriz mi adam beleş imza parası alabilme imkanı varken gidip sana para kazandırsın.
Çağırırsın kampa köpek gibi çalıştırsın maçlarda da sonradan sokarsın falan en azından teklif gelir. Kim neden kadro dışı kalmış adama para verip alsın. Elalemin tek akıllısı biziz heralde adama boservis vermeden kiralayarak sadace maaşını ödeyip hayvan gibi performans alabilme ihtimalleri varken kim neden 4-5 milyonunu sokağa atsın ki. Bulunmaz bir nimettir değil, e ençte değil ileride güzel oataya okutabilelim desinler bir pazar oluşsun
Ne yani transferler gelse bile iskoc lig 5cisini gecmemizin garantisi varmi? Ne bu acele ne bu telas. Avrupa bitti önumuze bakalimnasıl zaman var 13 gün kaldı maça
Slavia Prag başkanı şüphesizki Sucu reisten daha büyük Gslidir. Stanciu gibi isimsiz 30’una merdiven dayamış adamı 6-7 milyona Gs’ye satmayarak büyük bir iş yapmıştırAbi bak Stanciu için kulübün başkanı açıklama yaptı sporitf açıdan oy birliği ile Stanciu'nun satılmamasına karar verildi diye. Niye halen yazıyorsunuz adamı
Onyekuru da alınmayacak belli
Ocak, temmuz. Bekleriz biz. Zaten hep bekliyoruz biz. O gemi bir gun gelecekO
Olmadı ocağı bekleriz.
buna fena patladım
buna fena patladım
buna fena patladım
İşte şimdi turun rengi değişir. 8-0 falan alırız 2. Maçı