Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatokenden 100 milyon dolar kazanmış diye duymuştum
1626987645918.webp

qatarlilara sor onlar biliyor

O iş öyle değil işte. Sen adama kampa gelme dersen adam da ağırdan alır seni bezdirir. Bugün fesih edelim desen havada kapar keriz mi adam beleş imza parası alabilme imkanı varken gidip sana para kazandırsın.
Çağırırsın kampa köpek gibi çalıştırsın maçlarda da sonradan sokarsın falan en azından teklif gelir. Kim neden kadro dışı kalmış adama para verip alsın. Elalemin tek akıllısı biziz heralde adama boservis vermeden kiralayarak sadace maaşını ödeyip hayvan gibi performans alabilme ihtimalleri varken kim neden 4-5 milyonunu sokağa atsın ki. Bulunmaz bir nimettir değil, e ençte değil ileride güzel oataya okutabilelim desinler bir pazar oluşsun
Haklısın da ben de aynı şeyi söylüyorum rengim beceremiyoruz işte satmayı bi şekilde.

Benfica florentinoyu da salacak bu arada.vidal zorsa bırakalım.dieng icin final sonrasi gorusme vardi,ne oldu bilmiyoruz

Abi bak Stanciu için kulübün başkanı açıklama yaptı sporitf açıdan oy birliği ile Stanciu'nun satılmamasına karar verildi diye. Niye halen yazıyorsunuz adamı
Onyekuru da alınmayacak belli
Slavia Prag başkanı şüphesizki Sucu reisten daha büyük Gslidir. Stanciu gibi isimsiz 30’una merdiven dayamış adamı 6-7 milyona Gs’ye satmayarak büyük bir iş yapmıştır

3,5 berkan icin cok degilmi, adamlar siondan beles aldilar.

ulu efsane scoutumuz emre copcan, bulamadimi ?

Bu arada Josef Alex Teixeira için mi o sözü paylaşmış :D Alex’in gelmemesi iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt