- 26 Kasım 2012
- 186.526
- 261.401
- 5.998
bu seneyi de kiralıklarnan idare etmeli
pva, ghezzal fln alınmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı çorbayı ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.hy yepyeni son dakika haberleri ile gelmis yine
Liverpool da tsimikas vardı kiralasak harika olur aslındabu seneyi de kiralıklarnan idare etmeli
Kleopatra plajı çok dalgalı sevmiyorum ben.guney ozelinde, en cok kemer , kas, demre, civari hosuma gitmisti hava,gorsel vs olarak... antalya merkez ve alanya ise gece icin cikmalik mekanlar ve yeme icme alternatifi bol olacagindan ugramistik, apart ve sonrasinda hotel de kalmistik... *kleopatra plaji meshur olsa da kumsalina ayak basmadim ,belki bir gun neden olmasin![]()
yaz aylari en rahati bati karadeniz bence.
Liverpool da tsimikas vardı kiralasak harika olur aslında
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vidal bizden belki 5 ister maas. mevcut aldigi maas yanilmiyorsam 6 uzeri.....Gala sevgisinin bahsettigi stoper wout faes manyagi olsa keske,onune vidal ve gedsonu koy offf
uzunluk olarak sanirim abd deki bir plajla rakiplerdi,ismi simdi aklima gelmiyor..Kleopatra plajı çok dalgalı sevmiyorum ben.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gencler oynayacaksa kabul ediyorum atalay yeteneginde adam az bu ligdevidal bizden belki 5 ister maas. mevcut aldigi maas yanilmiyorsam 6 uzeri.....
gedson'u ilk basta 1 m fark bile osla almali idi yonetim. suruncemede kaldikca zora girdi........
ben alt yapi ve kiradan donen genclerimizin as kadroya dahil edilmesi taraftariyim. transfer de sadece gedson'u istisna olarak olumlu bulurum....diger isimleri almamiza gerek yok salt lig yarisina dair......
eldeki mevcut kadro ve alinmis olunan ic pazardan yerliler, alt yapidan bir kac yetenek, kiradan donen yunus vs ile kompakt bir kadro duzeni kurup lige giris yapsinlar.
ghezzal, stanciu gibi oyunculara 4 vs uzeri bonservis bir de yuksek maaslar... bence gerek yok. heleki cl den elendikten sonra daha radikal ve verimli adim atilmali.
CL ye göre mi takım kuracaktır.vidal bizden belki 5 ister maas. mevcut aldigi maas yanilmiyorsam 6 uzeri.....
gedson'u ilk basta 1 m fark bile osla almali idi yonetim. suruncemede kaldikca zora girdi........
ben alt yapi ve kiradan donen genclerimizin as kadroya dahil edilmesi taraftariyim. transfer de sadece gedson'u istisna olarak olumlu bulurum....diger isimleri almamiza gerek yok salt lig yarisina dair......
eldeki mevcut kadro ve alinmis olunan ic pazardan yerliler, alt yapidan bir kac yetenek, kiradan donen yunus vs ile kompakt bir kadro duzeni kurup lige giris yapsinlar.
ghezzal, stanciu gibi oyunculara 4 vs uzeri bonservis bir de yuksek maaslar... bence gerek yok. heleki cl den elendikten sonra daha radikal ve verimli adim atilmali.
sezonu 5.bitirmek istemiyosan cok degilStanciu’ya 6 milyon Euro da çok fazlaymış
Biz simdi 3.5 teklif ederiz bir iki hafta sonra 4 böyle böyle devam eder sonra elde var sifir10 milyon istiyorlar yaziyor haberde
ugrasmaya gerek yok