Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yı bunlardan ayrı tutarak söylüyorum:
Senin Ömer ve Taşdemir haricinde takımında sol bek yok
Alpaslan haricinde senin takımında yerli stoper yok ve bunlar bonservis vermiyorsun. Onyekuru 4m bonservis en az 1,6m maaş. Şu üçünün maliyeti Onye'nin sadece maaşı. Ben de isterim solbeke uçan kaçan biri gelsin, değil Onye daha iyisi gelsin ama elindeki bütçeye uygun dağıtman lazım kadroyu.
Ömer oynasa da sol bek yok zaten Sekidika çok daha iyi oynar ondan sol bekte.

Adı bizimle ilk çıktığından beri aklımın bir köşesinde duruyor; kadro yazarken birkaç kez dile getirmiştim Florentino' dan da Lemina' dan da çok daha iyi bir tercih olacağı kanaatindeyim. Sporcu karakteri de yüksek ise daha iyisini bulamayız. Eğer alınır ve umduğum kadar iyi performans gösterirse, birkaç futbolcunun daha seviyesini yükseltebilir...
Gedsondan alakasız bir transfer dimi bu

küme düsmüs parma bedavaya versinler iste

Arda'yı bunlardan ayrı tutarak söylüyorum:
Senin Ömer ve Taşdemir haricinde takımında sol bek yok
Alpaslan haricinde senin takımında yerli stoper yok ve bunlar bonservis vermiyorsun. Onyekuru 4m bonservis en az 1,6m maaş. Şu üçünün maliyeti Onye'nin sadece maaşı. Ben de isterim solbeke uçan kaçan biri gelsin, değil Onye daha iyisi gelsin ama elindeki bütçeye uygun dağıtman lazım kadroyu.
Renktas bu yazdığın isimlerden hiç biri GS da oynayacak adam değil.onun bonservisi yok onun maliyeti ucuz diye diye 20 tane çöp aldılar.inanmiyorsan PSV maci kadromuza bakarsın.ben 10 tane çöp alacağıma 3 Tane kaliteli adam alırım.omer.bayram o bu şu Gibiler yerine ozan kabak gibi bir çocuğu oraya monte ederim onyekuruyu alırım.

Marzio,anlasti mi diyor teklif mi ettik diyor? Teklifse dogrudur, kapiyi 3 milyondan acmisizdir 😁

Zerre hareket, tepki açıklma icraat yok yahu, 5-1 lere alışalım yani

Sekidika’nin Psv’ye karsi performansi nasildi? Uzerinde durulursa bir seyler cikar mi yoksa Yedlin’den daha mi kotu?

hernani kucka'yla beraber 7 golle en golcü oyuncularıymış parma'nın
ligde 33 maç 7 gol 3 asist 11 sarı kart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt