- 2 Temmuz 2011
- 140.024
- 60.154
- 5.628
Gelecek futbolculara kadar bakiyorum.fatih hoca da toparlar insallah durumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta siralarda cekisirlerSene sonu başakşehir ve Galatasarayi yarista gorur gibiyim![]()
Rakip sahada korner atıyoruz, 3 pasda top muslerada, inanılır gibş değil bu neden oluyıor ; takım güçsüz ileri gidemiyor, gidip gelemeyiz korkusu var. Teknik kapasite, yetenek eksikliği varGeri pas manyağı yaptığı basımizdaki bizi. Hayır ayağı düzgün olsa amenna. Bildiğin kazma ayağı Musleranin
Kendisi istifa etmeden gönderebilecek başkan/yönetim mi var ki TD nöbeti tutalım kral.Dünden sonra hala esas sorunu transferde aramak mahalle yanarken saçını taramaktır
Eforumuzu teknik direktör nöbetine harcayalım
Gitmeyecek adam onu unutun artık. Ligde diğer mal takımların haline göre şampiyon olacaksak olacağız.Dünden sonra hala esas sorunu transferde aramak mahalle yanarken saçını taramaktır
Eforumuzu teknik direktör nöbetine harcayalım
O 3 pasın devamındada pozisyon verdik bide rakibe yanlış hatırlamıyosamRakip sahada korner atıyoruz, 3 pasda top muslerada, inanılır gibş değil bu neden oluyıor ; takım güçsüz ileri gidemiyor, gidip gelemeyiz korkusu var. Teknik kapasite, yetenek eksikliği var
Şampiyon olursak hiç gitmez. Onu napacağız. :crushed:Gitmeyecek adam onu unutun artık. Ligde diğer mal takımların haline göre şampiyon olacaksak olacağız.
Şampiyon olmayıp devam etme olasiligida var. Keşke olsak ama bu kafayla zorŞampiyon olursak hiç gitmez. Onu napacağız. :crushed:
Reyis sana şöyle bir hikayeyle yaklaşmak isterimKendisi istifa etmeden gönderebilecek başkan/yönetim mi var ki TD nöbeti tutalım kral.
Herhangi bir takım için acizliğin vesikasıdır. Ancak sözkonusu bir Terim takımı ise, olsa olsa muazzam bir taktik gerekliliğin sonucudur?! Hele bir sorgulayan olsun, Terim pişman edemezse, yığınla fedaisi ne güne duruyor?!..Topla oynama süresi takımın yarısından fazladır ha![]()
kalbimi kirdin rtas..İyisi mi kısa yoldan başka takım tut; City-BM-Barca-RM-PSG-İM vs vs...Senin hayallerine layık bir takım çıkaramayız bu ligden, kusura bakma lütfen!![]()
![]()
Gidecek rtaşGitmeyecek adam onu unutun artık. Ligde diğer mal takımların haline göre şampiyon olacaksak olacağız.
Djokovic gelsin başımıza renktas Sen seversin.Gidecek rtaş
Ua ile arası çok açık,1-2 kötü sonuçta,olası bi ligden kopmada çarşı pazar karışır
2 senedir boş tribünlere denk getirdi başarısızlığı
Bu işler antrenmanda poz kesip oyna devam demeye benzemez
Sen şimdiden hoca adayını sıcak tut zamanı geldiğinde o kutlu günde,o mübarek günde kalbinde tuttuğun,yüreğinde sakladığın o nadide tdmizin ismini senden alıp göreve gelmesi için herşeyi yapacağız
Aşkolsun. Ruh sağlığın için rasyonel bir öneride bulunmaya çalışmıştım nacizane...Bu takıma eldekilerden iyi 26 adet yeni futbolcu transfer edilmesini beklemek nasıl dermansız bir derttir?!..kalbimi kirdin rtas..
UygundurDjokovic gelsin başımıza renktas Sen seversin.
Sekidikanin tac tam bizim ozetimizdiUygundur
En azından taç atmayı öğrenir takımdakiler
cok iyi anlatiyor