Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligimiz bizim için annemizin ligidir her sene şampiyon olacak değiliz elbette. Ama bizler kuruluş amacımızın dışına çıktık ligi hafif görmek değil bu ligde şampiyonluk hedeftir ama avrupa için şampiyonluk araçtır. Avrupada worldclass takımları yenemesekte psv gibi takıma karsı elensekte oyun oynayarak futbol oynamaya çalışarak elenmek benim için Amaçtır. Biz zaten anamızın liginde en iyiyiz aksini idda eden zaten biz Galatasaraylılar için yok hükmündedir. Burada herkes Galatasarayın iyiliğini düşünerek bir şeyler ifade etmeye çalışıyor benim herkese her düşünceye saygım var. Ben de herkes gibi kendi düşencemi ifade ediyorum. Benim için futbol oynayan bir Galatasaray sistematik ve doğru taktik ile oynamaya çalışan bir Galatasaray tercihimdir, kupa kaldırmak tabiki önemli bir şey ama sürdürülebilir ve futbol kültürü olan bir takım zaten kupayı da kaldırır avrupada da bu kadar ezilmez…

İstediğim klip kullanım dışıymış, vazgeçtim, pardon...

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ömer Bayram,arda, Alparslan ve tasdemirle sözleşme yapacağıma bu parayla gencecik onyekuruyu alırdım.Elmas ve FT hiç gelecek planlamasından bahsetmesin.
Fener maçının 90 + sinda o golü atabilecek kabiliyette bir kanat arıyoruz. 4 milyon euroya onyekuruyu almadık. Evladı arda top oynasın diye onyekuruyu aldırmadı bunu hiç bir zaman unutmayacam.

Kişisel twitter kullanmayi bu kadar cok seviyorsan girme yönetime bu ne yaw

Hala moralim bozuk bugun sinirden 12-13 km yürüdüm

Herif edebiyat yapma derdinde umrunda degil galatasaray, bir de “kisisel hesabi tabii ki istedigini paylasacak” diyenler var
Bu kadar merakliysa girmeyecek yonetime, daha taraftarın üzüntüsü geçmemiş yönetim 3 maymunu oynuyor beyimiz edebiyat yapma peşinde
Helal, bizim milyonluk esseklerden cok yurumussun renktas

Fbye bakıyorum kadrosu hazır sayılır, bjk öyle, ts erken transferlerle kadro kurdu. Bize gelince lig başlayacak daha 5-6 as oyuncu lazım ha bire yedek oyuncu alıyoruz bu ne saçmalık. Gedson da gedson olmuyorsa git başka bul, hani B planı yokmu senin. Gedsondan başka ortasaha yokmu dünyada. Gezzal, onyekuru, stanciu hiç biri alınamıyor.
Sağ-sol bek hatta stoper lazım. Ortasahaya 2 as oyuncu lazım nerde bu adamlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bild Gazetesine göre Augustinsson icin 3 milyon önermissik. Bremen kapiyi 10 dan acmis ve biz teklifimizi yükseltmemissiz.

Kafayi yemisler. 5-6 milyona zor satarlar bence

kesin kap var

images.webp

Bak fenerin yaptığı muameleyi yapacaksın göndermek istediğin oyunculara.
Biz saygı saygı saygı. Adamlar takımdan ayrı çalışacaklar diye açıklama yaptırdı 4 futbolcuya. Biz takimla idmanlara devam etsin vs. Her türlü saygıyı gösteriyoruz. Adamların keyfi rahat. Maça da cikmiyor herhangi bir stresleri yok. Böyle bir gönderme politikası olmaz olamaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak fenerin yaptığı muameleyi yapacaksın göndermek istediğin oyunculara.
Biz saygı saygı saygı. Adamlar takımdan ayrı çalışacaklar diye açıklama yaptırdı 4 futbolcuya. Biz takimla idmanlara devam etsin vs. Her türlü saygıyı gösteriyoruz. Adamların keyfi rahat. Maça da cikmiyor herhangi bir stresleri yok. Böyle bir gönderme politikası olmaz olamaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz 1 ay tatil yaptırıyoruz bi de onlara fazladan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt