Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezzal da başka bir takıma imza atarsa menajer kazıklardan kurtulmuş oluruz.

Takımda kronik mental nazları olan arap istemiyoruz artık.

2013te alper mert ve iskender baydar abi vardi,transfer de vs iyi ve olumlulardi.aysal gitti,adamlar bi daha haber vermedi

bu saatden sonra adam akıllı topcu gelmez, avrupada ezilmişsin hedefsizsin, ha gelen olurmu olur, yatmaya konaklamaya gelirler o kadar. şahsen ghezzalında bjkyi tercih edeceğini düşünüyorum, kaos ortamını hangi akıllı seçer?

:asd:

17 lig maçı oynadı bizde, 10unda da çok iyi oynadı.

Herhalde sen Gedson diye ilk yarı Etebo falan izledin.

İnsan utanır 40 maç oynadı yazmaya.
Bu arkadaşımızın izlediği takım/oyuncu konusunda sıkıntı olduğunu düşünüp daha fazla yoruma devam etmiyorum. Gedson elden kaçınca ilk ağlayanlardan olacağına eminim.

Fatih hocanın şu an en büyük eksisi etrafinda onu eleştirecek hatalarını söyleyecek birisi yok yani biraz ülkenin yönetimi gibiyiz şu anda herşeyi tek adam bilir tek adam yönetir yasliliktanmi oldu bilmiyorum ama eski fatih terim kesinlikle böyle değildi

Sorun kadro veya transfer degil, bknz:

Stoper Fleurquin, solbek Victoria, ön liberolar B. Akin+Ergün

4 forvet birden oynuyor: Hasan Sas, Arif, Ümit, Sergen

Galatasaray 2:0 PSV

Yukarıdaki kadronun kötü olduğunu kim söyledi.
O zamanki şartlarla bu zamanki şartları karşılaştırmak anlamsız.

Hala şu güncel kadronun ne kadar korkutucu derecede yetersiz olduğunun farkına varılması lazım.
Ve tepki gösterilecekse bu yüzden sorumlulara tepki gösterilmelidir.Ve en büyük tepkiyide ısrarla göstere göstere hata yapan Fatih terim hakediyor.

Bu arkadaşımızın izlediği takım/oyuncu konusunda sıkıntı olduğunu düşünüp daha fazla yoruma devam etmiyorum. Gedson elden kaçınca ilk ağlayanlardan olacağına eminim.
Bence Tjk ajanı; Gedson'u alıp Ghezzal'ı itelemek ve taraftarı buna alıştırmak için Bülent Uslu tarafından görevlendirilmiş :asd:

Bjk avrupada sov yapacak çünkü.daha 25 gun once sergeni zor ikna ettiler,iki yenilgide cebi sergeni yer.bizde kaos yok taraftar dışında.baskan ve fatih hoca birbirine tapıyor

gedson piyasada bizimle ismi yazılanlar içinde iyi olan bir iki kişiden biri. yaşı makul bir kere. bunu alamıyoruz ki daha iyisini hiç alamayız.

Kaç paraaaaaaaaa
Screenshot_20210723-114254.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt