Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8jkyi amma buyuttunuz gözünüzden gördük ne halt olduklarını ellerinde oyuncu yok ki sergeni bile zar zor tuttular Sergen bence patlamaya hazır bomba
Ghezzali ise hem yaşı hem Arap olması sebebiyle istemiyorum maliyeti çok yüksek araya girip tinercilere sokabildigimiz kadar büyük sokalim yoksa Arap ve yaşlı bir oyuncunun üst üst iki sezon iyi oynadığı nadir gorulur

Yahu adamın mantıklı bir donesi olsa neyse diyeceğim. Kahvedeki dayıları bile foruma üye yaparsak böyle olur. Muhtemelen sene başında transfer ettiğimizi sanıyor.

Hocam Gedsonun takımımıza neler kattıgını, heleki ligin son 5-6 mactaki performansını görmeyen başka spor dalı izlesin, ligin en iyi ortasahasıydı adam

Adam zayıf diye güçsüz falan zannediliyor galiba. Gedson son dönemde her maç en çok ikili mücadele kazanan adamdı. 50 kilo diye dalga geçmek çok garip. Ghezzalın istenmemesinin en büyük nedenleri de yaşı, alacağı ücret kimse zaten çok kötü topçu diye eleştirmiyor. Herkes mükemmel hayatlar yaşamak ister paran yoksa yaşayamazsın. Bunun da pek farkı yok, paran yokken 29 yaşında adama 3 milyon vermek bana saçma geliyor.

Hocam Gedsonun takımımıza neler kattıgını, heleki ligin son 5-6 mactaki performansını görmeyen başka spor dalı izlesin, ligin en iyi ortasahasıydı adam
Top çalmak ileri taşımak çok ucuz birsey olarak goruluyor bizim zihinlerde. Illa Burak gibi gol atacaksın. Takım oyununa uygun olmasanda olur

Acilen şu takıma çalım atan adam geçebilen topçj alın yav yıllardır kreatif topçu eksikliği çekiyoruz

Bu arada gedson’u bize vereceklerini düşünmüyorum verecek olsalar şimdiye vermişlerdi gelmesinde zaten opsiyonunu almayacağımız adama 2 milyon kira parası vermek akıl karı değil

Gedson’u bile beğenmeyenleri gördük enteresan 1 forum oldu burası

Çok fazla abartmamak lazım.Çeşit çeşit milyon tane insan var.Birkaç beğenmeme durumu olabilir.

Gedson bizim için alınması hala zor bir oyuncu.Ama Kesinlikle alınmalı.
Aslında ilk konulan opsiyonlar falan çok abartılmış.Tabiki adamda birkaç özellik eksik olacak.Mesela leminadaki top tekniği top saklama olayı gedsonda olsa biz gedsonu rüyamızda bile göremeyiz.Aynı şekilde leminada sakatlık sorunu olmasa o yaşlarda buraya falan hiç uğramazdı.

Terim çok kötü bir hocalık sergiledi ama psv macinda Terim yerine guardiola da olsa en kötü 2 fark yerdin. Bizim şu an en büyük problem kadro kalitesi. Muslera,marcao, Taylan, Mustafa dışında banko 11 yazacağın adam yok. Kerem bile şüpheli, diğerleri Anadolu topçusu. Uefa maçına 20 gün kaldı, yonetim bu hızla devam ederse uefa maçına da lige de adam yetiştirmez. Sol bek, 2 orta saha, kanat acil ihtiyaçlar. Fesihlere göre stoper ve sağ bek de lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hoca eskisi gibi önde baskılı prese dayalı oyun istemiyor artık yani takıma boşuna kızıyorsunuz hoca istemiyor press hoca sabahlara kadar City maçlarını izleyip geçiş oyununu çok hızlı yapabilen pas oyunu oturtmaya çalışıyor oturma imkanida yok ama işte kendisinede bizlerede acı çektiriyor yani bu pas oyunu saçmalığandan vazgecmezse çok elestirirz
Yav reis ne anlatıyorsun sen ?

Arda Turan sağ iç Babel forvet Psv deplasmanına çıktı adamın ter derdi evlatlarına yer açıp veteran oyuncuları sahaya sürmek. Üçlü defans düzeninde kanat/bek olarak Sekidika birazcık fark yarattı ya hemen müdahale etti dörtlü defansa dönüp sağ bek yaptı

Hani adamın içi rahat etmiyor birileri sivrilince iyi performans verince, bir şey yapıp bozması lazım. Mesela Mohamed ilk geldiğinde tank gibiydi sırtına rakibi alıp oynuyordu hemen ikili forvete dönüp Falcao 'yu yanına sokuşturdu ki Mohamed daha fazla sivrilmesin diye, sezona başladık Taylan beklentinin çok ötesinde oynuyordu E.Kılınç/Belhanda ve Taylan 'lı orta saha uyum yakalamıştı zoruna gitti hemen Etebo 'yu Kasımpaşa maçında E.Kılınç yerine sonraki Alanya maçında Akbaba 'yı Belhanda yerine sokuşturdu işleyen orta sahayı da bozdu

Ben artık Fatih Terim 'e zerre güvenmiyorum, Fatih Terim gidene kadar da başarı filan beklemiyorum, olur da Psv maçına kadar başımıza bir iş gelmezse görürüz yine tüm veteranları sahaya doldurur göstermelikten Emre Kılınç / Kerem / Sekidika gibi 2-3 oyuncuyu günah keçisi ilan eder maçın tüm suçunu onlara yükler Fatih Terim 'in son yıllarda tek bildiği bu çünkü

ManCity maçını izliyormuş da geçiş oyu/pas oyunu oturtmaya çalışıyormuş da defans oyuncularının baskı yediği anda Muslera 'ya dönmesi mi geçiş oyunu ? Marcao / Donk / Muslera arasında 0.25x hızla geriye yana-geriye yana yetmedi bir daha geriye yana pas yaptıkları oyun mu pas oyunu ?

Fatih Terim, Şenol Güneş gibi teknik adamlar futbolu öğrendikleri 1990 'lı yılların futbolu ile günümüzün futbolunu aynı sanıyor o dönemki gibi teknik adamlık yapmaya çalışıyorlar. Maç sonu açıklamalarında habercilerin üstüne kurduğu baskıyı maçta Psv karşısında kursa bu halde olmazdık

Zamanında Jupp Derwall döneminden önce Türk futbolu ne kadar gerideyse şu anda da Türk futbolu Avrupa 'nın o kadar gerisinde kaldı. Artık yeni Alman hocalar mı gelir başka ekollerden başka teknik adamlar mı gelir bilemem de gelip bu ülkeye birilerinin futbolu öğretmesi gerekiyor. Çünkü futbol artık Şenol Güneş 'in Fatih Terim 'in bildiği futbol olmaktan çıktı oyun bambaşka bir yere geldi yahu Psv maçında 19 yaşındaki çocuk ne hale getirdi bizi görmedik mi ? sanki Real Madrid 'in yıldızı gelmiş de Çorum Osmancik Belediyespor 'la maç yapıyor gibiydik hayatımda bu kadar aşağılandığımızı bu kadar çaresiz kaldığımızı hatırlamıyorum 19 yaşındaki çocuk fizik olarak tempo olarak ne biçim hazırlanmış bir de bizim oyunculara bak 15. dakikada Emre Kılınç ve Arda bir tarafından soluyordu yemin ederim...

Gedson’u bile beğenmeyenleri gördük enteresan 1 forum oldu burası
Bu takımdan ne adamlar geçti beğenilmemesi gayet normal herkesin beklentisi aynı değil mesela momo da ilk geldiğinde lewa olmuştu sakatlıktan sonra vs gözden düştü iyice

maalesef ekonomik durumu,son yıllardaki prestij düşüşünü yok sayan çok taraftar var kapasitemiz bu yapacak bişey yok

Tabi bunlar elmasın beceriksizliğini aklamaya yetmez o ayrı

Teknik taktikten önce şu fizik/kondisyon sorununu çözmemiz lazım. Bu konu çok ciddi bir GS güvenlik meselesi haline gelmiştir.
Yahu Hollanda Ligi gibi adam adama fiziki mücadelenin nispeten daha az olduğu bir ligin takımı bile bizi paspas etti.
Ek olarak, adamlar topla oynayan taraf olmasına rağmen bizden 10 km filan fazla koşmuştur.
CL'yi geçiyorum ligde bile hiçbir takıma fiziki üstünlük kuramıyoruz.
Bu konu artık ciddi bir şekilde ele alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt