Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carsamba günü macta taraftarin tepkisini cok merak ediyorum. Gecen maca benzer bir oyun ortaya koyarsak Burak Elmasın gelmesiyle baslayan umutlar tamamen tukenebilir.

Ghezzal dediğin adamın Türkiye ligi haric ortalama skora katkısı 2 falan.
Gelecek sene herhangi bir orta sahanın aynı katkıyı vermeyeceğini nasıl biliyoruz da dünyalarca para bağlanmaya çalışılıyor.

Değişik faktörler var.
Adamın kiralık gitmesi, bir yerlere kapak atarım diye çabalaması en doğal olanı.
1.5 milyon üstü verilecek her para risktir zarardır.

Johnstone maçına 13 gün kaldi yine ayni döngüye mi giriyoruz acab.
Macimiz yaklastikca fiyat arttiriyorlar temali basin toplantisina son 10 gun kaldi
Mactan 1.5 hafta sonra lig basliyor zaten bu sefer de lig yaklastikca fiyat arttiriyorlar temasina gecis yapariz

Carsamba günü macta taraftarin tepkisini cok merak ediyorum. Gecen maca benzer bir oyun ortaya koyarsak Burak Elmasın gelmesiyle baslayan umutlar tamamen tukenebilir.
Bi kısım tepki göstermek isteyecek diğer kısım da onları susturacak. Klasik.

Az o diger takimlarin hepsinden iyi
Olabilir, takip ettiğim bir takım değil AZ. Belki teknik açıdan öyle olabilir. Ama burda fiziki olarak üst düzey takımlar bizim için daha büyük bir tehlike bence bu seviyede. Çünkü Ukrayna, Belçika, Danimarka ligi takımları filan hep bize ters geliyorlar. Adamlar domuz gibi güçlü ve tempolu.

Bu arada akıllarınca taraftarın ağzına 1 parmak bal çalmak için kesin bugün bir transfer açıklanacaktır bence.

Burhan Can Terzi bugun Ghezzal’in durumu netlesecek demisti.
Sanki besiktas’ta kalacak gibime geliyor

Olabilir, takip ettiğim bir takım değil AZ. Belki teknik açıdan öyle olabilir. Ama burda fiziki olarak üst düzey takımlar bizim için daha büyük bir tehlike bence bu seviyede. Çünkü Ukrayna, Belçika, Danimarka ligi takımları filan hep bize ters geliyorlar. Adamlar domuz gibi güçlü ve tempolu.
soyle soyliyim hollandada yasadigim icin biliyorum Az PSV'den daha iyi, gectimiz sezon son maci kaybetikleri icin psv'nin 1 puan altinda bitirdiler. ondan onceki sezon da ajax ile ayni puanda bitirdiler ligi ve psv nin 7 puan ustundelerdi , AZ'de bizi pas pas eder bu kadro ile cikarsak.

Bu arada akıllarınca taraftarın ağzına 1 parmak bal çalmak için kesin bugün bir transfer açıklanacaktır bence.
Haftaya çarşamba psv'ye elendiğimiz net olarak ilan edilir sonra transfer harekatı başlar diye düşünüyorum.

St. Johnstone maçlarının tarafsız sahada oynanma ihtimali varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt