Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Turu gecersek play off da sunu ve sunu eleriz diyemiyorum. Ne kadar aci bi durum..
Bir ihtimal Az hariç hepsi bizi fiziken paspas eder şu anki durumumuzla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turu gecersek play off da sunu ve sunu eleriz diyemiyorum. Ne kadar aci bi durum..
Oda supheliTuru geçebilecek miyiz ki ?
Enescim sakin ol söylediklerinin hepsine katiliyorum bende hocayı eleştirdim zaten kısacası saçmalamaya başladı artık akıl almaz işler yapıyor ve hesap vermede yok yani cik açık açık anlat neyi neden yapıyorsun hocayı severim ama bunlar gerçekler egosu herzaman vardı ama böylesine sacmalamiyordu üstelik şu boktab ligi şampiyon bitirmek hiçte zor değil,geçen sezon yönetim gerçekten kendisni yalniz bıraktığı için destekledim ama.bu sezon şampiyon yaparak emekli olması dilegimYav reis ne anlatıyorsun sen ?
Arda Turan sağ iç Babel forvet Psv deplasmanına çıktı adamın ter derdi evlatlarına yer açıp veteran oyuncuları sahaya sürmek. Üçlü defans düzeninde kanat/bek olarak Sekidika birazcık fark yarattı ya hemen müdahale etti dörtlü defansa dönüp sağ bek yaptı
Hani adamın içi rahat etmiyor birileri sivrilince iyi performans verince, bir şey yapıp bozması lazım. Mesela Mohamed ilk geldiğinde tank gibiydi sırtına rakibi alıp oynuyordu hemen ikili forvete dönüp Falcao 'yu yanına sokuşturdu ki Mohamed daha fazla sivrilmesin diye, sezona başladık Taylan beklentinin çok ötesinde oynuyordu E.Kılınç/Belhanda ve Taylan 'lı orta saha uyum yakalamıştı zoruna gitti hemen Etebo 'yu Kasımpaşa maçında E.Kılınç yerine sonraki Alanya maçında Akbaba 'yı Belhanda yerine sokuşturdu işleyen orta sahayı da bozdu
Ben artık Fatih Terim 'e zerre güvenmiyorum, Fatih Terim gidene kadar da başarı filan beklemiyorum, olur da Psv maçına kadar başımıza bir iş gelmezse görürüz yine tüm veteranları sahaya doldurur göstermelikten Emre Kılınç / Kerem / Sekidika gibi 2-3 oyuncuyu günah keçisi ilan eder maçın tüm suçunu onlara yükler Fatih Terim 'in son yıllarda tek bildiği bu çünkü
ManCity maçını izliyormuş da geçiş oyu/pas oyunu oturtmaya çalışıyormuş da defans oyuncularının baskı yediği anda Muslera 'ya dönmesi mi geçiş oyunu ? Marcao / Donk / Muslera arasında 0.25x hızla geriye yana-geriye yana yetmedi bir daha geriye yana pas yaptıkları oyun mu pas oyunu ?
Fatih Terim, Şenol Güneş gibi teknik adamlar futbolu öğrendikleri 1990 'lı yılların futbolu ile günümüzün futbolunu aynı sanıyor o dönemki gibi teknik adamlık yapmaya çalışıyorlar. Maç sonu açıklamalarında habercilerin üstüne kurduğu baskıyı maçta Psv karşısında kursa bu halde olmazdık
Zamanında Jupp Derwall döneminden önce Türk futbolu ne kadar gerideyse şu anda da Türk futbolu Avrupa 'nın o kadar gerisinde kaldı. Artık yeni Alman hocalar mı gelir başka ekollerden başka teknik adamlar mı gelir bilemem de gelip bu ülkeye birilerinin futbolu öğretmesi gerekiyor. Çünkü futbol artık Şenol Güneş 'in Fatih Terim 'in bildiği futbol olmaktan çıktı oyun bambaşka bir yere geldi yahu Psv maçında 19 yaşındaki çocuk ne hale getirdi bizi görmedik mi ? sanki Real Madrid 'in yıldızı gelmiş de Çorum Osmancik Belediyespor 'la maç yapıyor gibiydik hayatımda bu kadar aşağılandığımızı bu kadar çaresiz kaldığımızı hatırlamıyorum 19 yaşındaki çocuk fizik olarak tempo olarak ne biçim hazırlanmış bir de bizim oyunculara bak 15. dakikada Emre Kılınç ve Arda bir tarafından soluyordu yemin ederim...
Turu geçebilecek miyiz ki ?
Sana mi girecek igneas aşı oldun mu
Aynı teklifi sunacağız dediydi dün baskanlari.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kullanmislardir bizi yaw
Ghezaal gelmedi çok şükür, bir ime yakalıyoruz.
hoşgeldin 5 yiyen forumdas EmrahGedson'u beğenmeyen hatta ileri gidip iftira atan taraftarımsılar görüyorum.
La sus unutmaya çalışıyorum. Öfke ile mantıksız yorum yaparım sonra.hoşgeldin 5 yiyen forumdas Emrah
Az o diger takimlarin hepsinden iyiBir ihtimal Az hariç hepsi bizi fiziken paspas eder şu anki durumumuzla.