Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan da 24 yasinda atletico madride transfer oldu hatta 25e 4 ay kala ve ordaki kariyeri belli, acaba a.madrid taraftari da demismidir 24 yasina kadar Turkiyeden çıkmamış bir futbolcunun çok da büyük bir potansiyeli olduğuna inanmıyorum diye

Elma ile armut. Şampiyonlar Ligi tecrübesi yok, doğru dürüst Avrupa Ligi maçına bile çıkmamış, Milli takımda daha yeni yeni şans bulmuş, vasat bir futbolcu. Arda en kötü haliyle 12 milyon euroya gitmişti. Şampiyonlar Ligi tecrübesi, Avrupa Ligi ve Euro 2008'teki futboluyla rüştünü çoktan ispatlamıştı.

kesinlikle katılmıyorum.
Her ne kadar sözleşme uzatılması hatada olsa emre akbaba var ömer var.O mevkide en az iki tane yabancı oyuncu olacak.
Akbaba-Ömer yetersiz olsa da sözleşmeleri var diye oynamalılar yani?!..Ben de buna kesinlikle katılmıyorum; daha iyileri varsa alınır, onlar oynar; Arda-Akbaba-Ömer i de Hoca ne yaparsa yapsın, beni ilgilendirmez. İnatla onları oynatmaya devam ederse kendisi de gider, çok sürmez!..

Alternatifi diye yazmadım transfer planlaması olarak yazdım

Gedson nere çika nere yada boey nere anholt nere

En boktan olan boey belki ama ona bi eleştiri getirmiyorum

Anlamıyosunuz

Belhanda bile bu çikadan daha netti kaç senedir belamız sevildi 8i çıkaramadık herkes illlallah etti şimdi aynı isimler çika da çika diye tempo tutuyosunuz yarım devre sonunda 7 biyerimize girdimi kim çıkaracak bunu

Tutarsa probem yokta tutmama riski fazla olan birine bu dar boğazda böylr bir bel bağlanmamalıydı

Git gedsona ver para bile değil 7m ama bu adam için para,3ü berkana 1 boeye ver ama 7 buna verme

Dediğim şey 7m niye harcandı değil,NİYE BUNA HARCANDI
bir sen anliyorsun ztn .. yerinde
gecen sene kariyer sezonu yasayan stanciuya da laf atiyordun adi cikanlardan en net katkiyi verecek isim oydu. gec risk misk muhabbetini

kariyerinde 30 maci olan berkana 3.5 4m vermek sikinti degil ama 1 macini bile izlemeden morutana cicalduya atis serbest dimi. boklaya boklaya yorulmadiniz anasini satayim 2 gundur

ulan ne agladiniz be 2 gundur harcanan paralar sanki gedsonun colunun cocugunun rizkiymis gibi.

Son düzenleme:
Akbaba Ömer’e yangın yapanlar yerlerine ucuz maliyetli Türk oyuncu yazsınlar alalım Ömer’le akbabayı da yedek bırakalım Kaan Ayhan’a 5 milyon fiyat çekilen bir Türk piyasası var Berkan’ın akbabadan daha iyi olacağını garantileyen bir kişi var mı

Morutan Onyekuru tarzı açık alan oyuncusu değil. Morutan dar alan oyuncusu. Galatasaray'a dar alan oyuncusu lazım. Biz oyunu rakip sahaya yıkmak isteyen bir takımız.

morutan hakkında düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.
Ama ligimizde takımlar bize karşı çok ciddi şekilde kapanıyor.Buna morutanda çare olmayabilir.
Ama bir kanatta kesinlikle gezzal,morutan tarzı adam olmalı.
Diğer kanatta o çok ciddi kapanan takımlara karşı rakibin dengesini bozacak bire birde etkili hızlı bir oyuncu kapanan takımlara karşı daha etkili silah olur.

Elma ile armut. Şampiyonlar Ligi tecrübesi yok, doğru dürüst Avrupa Ligi maçına bile çıkmamış, Milli takımda daha yeni yeni şans bulmuş, vasat bir futbolcu. Arda en kötü haliyle 12 milyon euroya gitmişti. Şampiyonlar Ligi tecrübesi, Avrupa Ligi ve Euro 2008'teki futboluyla rüştünü çoktan ispatlamıştı.
tamam ozaman yasi 24un altinda olsun romanyada olsun sampiyonlar ligi tecrubesi olsun kaliteli olsun sence boyle bir topcuyu bize yar ederler mi ?

Akbaba Ömer’e yangın yapanlar yerlerine ucuz maliyetli Türk oyuncu yazsınlar alalım Ömer’le akbabayı da yedek bırakalım Kaan Ayhan’a 5 milyon fiyat çekilen bir Türk piyasası var Berkan’ın akbabadan daha iyi olacağını garantileyen bir kişi var mı
sil

cicaldau'nun aşırı pozitif beden dili belhanda'dan sonra bizim taraftara iyi gelir gibi durmakta

Abi cidden millet ne paralara oyuncu satıyor. Bizim zamanında Burak, Selçuk gibi adamları astronomik rakamlara satamamamız büyük hataymış. Şampiyonlar Ligi'nde gol kralı adamı 20'den aşağı satmamamız lazımdı yani.

Fulham bugün 12 m sterline Liverpool’dan oyuncu aldı

Akbaba-Ömer yetersiz olsa da sözleşmeleri var diye oynamalılar yani?!..Ben de buna kesinlikle katılmıyorum; daha iyileri varsa alınır, onlar oynar; Arda-Akbaba-Ömer i de Hoca ne yaparsa yapsın, beni ilgilendirmez. İnatla onları oynatmaya devam ederse kendisi de gider, çok sürmez!..
sence alpaslan ve aytaç yetersiz değil mi..Bunlarda benim için ömer ve akbaba gibi yetersiz. Onlar nasıl oynuyorsa ömer ve akbabada öyle oynayacak.

gedson
çik
berkan
taylan
emre
emre a

Buradan adam göndermiyorsan elindekilerden çok farklı olmayan adamı transfer etmeyeceksin.

Umut vaad ediyor, denemek zorundayız; zaten tümüyle farklı tipte oyuncular...

Akbaba var diye başka yerli oyuncu bakmayalım, sezon boyunca Akbaba' nın bitik ayaklarına mı bakalım istiyorsun?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt