Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Becali'nin insafına kalmışız. Bekleyelim, olursa direkt Cicaldau gibi geldiğini duyacağız büyük ihtimalle.dünkü haberi sormuştum twden cevap geldi
haber roşunun sitesinden alıntıymış.
roşu haberleri doğrularken güvenilir ama duyum verirken pek iyi değil demiş
Ekli dosyayı görüntüle 132146
yatalak etmiştir gene kendinifalkağo neden antrenman fotolarında yok
bu ndiaye de ne gezdi kardeşim
Öngörülemez Becali, deli diyememiş okumuş insan.dünkü haberi sormuştum twden cevap geldi
haber roşunun sitesinden alıntıymış.
roşu haberleri doğrularken güvenilir ama duyum verirken pek iyi değil demiş
Ekli dosyayı görüntüle 132146
falkağo neden antrenman fotolarında yok
Hay trezeguet kadarSağ kanat Morutan veya Ounas, solada trezeguet off off
Yok 12 milyon ödüyoruz yıllık. Lan bi tane fener futbolcuyla ilgili bu haberler dönmez, Galatasaray bir oyuncuya 4 veriliyorsa 7 yazılır.Fegulinin yıllık maliyeti 7m euro deniyor. Gönder, maliyeti bas Morutana direk.
Sizce morutan ön taraftaki yaratıcılık problemine çözüm olur mu?
vergiler çok kalınlaştı renktaş. 40% biliyorum ben hatta geçen birisi bu sene %67 demişti.Yok 12 milyon ödüyoruz yıllık. Lan bi tane fener futbolcuyla ilgili bu haberler dönmez, Galatasaray bir oyuncuya 4 veriliyorsa 7 yazılır.
Defans yumos gibi olabilirGedson olayı kapanmış hadi geçmiş olsun.
8 no arayışları başlasın.
Yada Çik'i 8e atıp, 10a stanciu alsak nasıl olur acaba.
gk üyesi söylüyor renktaş bunu, ayrıca bence maliyetler yüksektir boşuna mı hoca ve başkan bazı oyuncular takımın yarısı diyor.Yok 12 milyon ödüyoruz yıllık. Lan bi tane fener futbolcuyla ilgili bu haberler dönmez, Galatasaray bir oyuncuya 4 veriliyorsa 7 yazılır.
Renktaş toplum isyanı olmasın diye çok açıklamıyorlar ama bu ülkede zenginler vergi ödenmez kulüplerin de sürekli silinip yapılandırılıyor.vergiler çok kalınlaştı renktaş. 40% biliyorum ben hatta geçen birisi bu sene %67 demişti.
Morutan daha lazım.Morutan 8M
Onyekuru 4M
olsa mevcut kadromuza göre hangisi alınmalı?
Morutan Onyekuruyu top diye oynar. Onyekuru iyi performanslar sergiledi bizde ama eksikleri çok net. Topla ilişkisi yok, çalım yok, adam geçme yok. Sadece araya kaçma ve açık sahada sürati var. Bize daha komple oyuncular lazım.Morutan 8M
Onyekuru 4M
olsa mevcut kadromuza göre hangisi alınmalı?