Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.032
- 68.261
- 5.003
o zaten terimden düşmanca nefret ediyor fazla dikkate almamak lazım.Twde de hakanş çıkmış bişeyler zırvalamış gördün mü. Hocayı ima ederek bişeyler diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaten terimden düşmanca nefret ediyor fazla dikkate almamak lazım.Twde de hakanş çıkmış bişeyler zırvalamış gördün mü. Hocayı ima ederek bişeyler diyor
Şerefsiz benfica belli ki kallavi bi bonservis bekliyor. Takım osden geçilmiyor kalacak ayağı çekiyorlarGelirse Gedson oynar. Gelmezse sert bir topçu lazım top calan
çok beğendim Harroui'yiGedson gelmiyorsa Harroui'yi bekliyorum ben. Harroui 2.5-3 milyona bitebilir sözleşmenin son senesinde çünkü. Adı bizimle de çıktı daha önce Gedson gelmiyorsa onun alternatifi olabilir benzer özellikleri var çünkü. Harroui driblingleri ve ayağı iyi bir isim aynı zamanda mücadeleci bir isim. Gedson kadar hızlı değil ama alternatifi olabilir pek ala. Ben Gedson'un olacağını düşünüyorum ama olmazsa Harroui'yi gündeme gelir bence.
Hernani gedson olmuyorsa iyi olur harbi. Hernani-berkan-cicaldau tempo ve pas oyununda kalifiye olur gibi gözüküyorGedson olmayacaksa Hernani acilen kapılmalı.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 numara aldıracaktır hoca.Hernani gedson olmuyor iyi olur harbi. Hernani-berkan-cicaldau tempo ve pas oyununda kalifiye olur gibi gözüküyor