Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor ADS nin savunma oyuncusunu istediğimizi söyledi rousel mi neydi

Gelirse Gedson oynar. Gelmezse sert bir topçu lazım top calan
Şerefsiz benfica belli ki kallavi bi bonservis bekliyor. Takım osden geçilmiyor kalacak ayağı çekiyorlar
6E3B10F5-D970-47F2-AFE6-10D53E356BEC.webp

Gedson gelmiyorsa Harroui'yi bekliyorum ben. Harroui 2.5-3 milyona bitebilir sözleşmenin son senesinde çünkü. Adı bizimle de çıktı daha önce Gedson gelmiyorsa onun alternatifi olabilir benzer özellikleri var çünkü. Harroui driblingleri ve ayağı iyi bir isim aynı zamanda mücadeleci bir isim. Gedson kadar hızlı değil ama alternatifi olabilir pek ala. Ben Gedson'un olacağını düşünüyorum ama olmazsa Harroui'yi gündeme gelir bence.

Canım çok sıkkın biraz dertleşmek istiyorum dostlar. Abilerim kardeşlerim bende mi sorun var anlamadım.4 sezondur takımın başında olan hocamız neden halen zaman istiyor. 4 sezonda iyi futbol oynadığımız maç sayısı çok az değil mi? Dünya Futbolu pas oyununu neredeyse terk etmişken ki (İspanyol Milli takımı hariç) daha adı bile konulmamışken gegen presin ilk örneklerini gösteren hocamız buradan neden uzak bir sistem benimsiyor. Anlamakta zorlanıyorum. Hocayı çok seviyorum ama artık bırakması gerek yoksa kötü anılacak. Çocukluğumun kahramanlarından olan adamı görünce televizyonu kapatıyorum artık. Özhan Canaydın (Cennet Mekan) dönemindeki durum gibi olacakmış gibi kötü hislerim var. Bugün Transferde yönetim geç kalmasını anlarım onda sorun yok. Hiç bir yönetim zamanında iş yapamıyor bunun düzelme ihtimali olmadığını artık kabullendim. Hocanın Cengiz başkanın olduğu dönemde neler söylediğini aklıma geliyor da transferler geç kalındığında Cengiz başkana neler söyleyeceğini kulağımda duyar gibiyim.
Ülkemizde her şey psikolojik üstünlükten geldiğini düşünüyorum hatta siyaset otorite bile bu durumdan etkileniyor. Eğer kulüp olarak başkanlarla bir araya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir birlik beraberlik havasına ihtiyacımız var.

Dün bir haber okudum Başkanın Metin Öztürk beyin projelerini istediği Metin beyinde önce kendi sözlerini tut sonra paylaşırım dediği gibi bir şey sormak istiyorum. Siz böyle bir durumda karşılaşsaydınız ne derdiniz? (Yazım yanlışları için şimdiden kusura bakmayın)

Gedson gelmiyorsa Harroui'yi bekliyorum ben. Harroui 2.5-3 milyona bitebilir sözleşmenin son senesinde çünkü. Adı bizimle de çıktı daha önce Gedson gelmiyorsa onun alternatifi olabilir benzer özellikleri var çünkü. Harroui driblingleri ve ayağı iyi bir isim aynı zamanda mücadeleci bir isim. Gedson kadar hızlı değil ama alternatifi olabilir pek ala. Ben Gedson'un olacağını düşünüyorum ama olmazsa Harroui'yi gündeme gelir bence.
çok beğendim Harroui'yi

Omar'ın tedavisi 6 ay daha süreceği için lisansı çıkmayacakmış. Sigorta mı ödüyor maaşını acaba?

Krasnodar hertha Berlin’den 20 milyon Euro’ya 28 yaşında adam almış.Paralara bak

başkan bi basın toplantısı yaptı, ilgileniyoruz görüştük dediği topçuların hepsi yattı nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt