Göktürkhan ÇİL
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 750
- 608
- 1.083
Aaa öyle deme istiklal marşı okunmuyor sonra :dYabancı sınırlaması kalitesiz ve orta halli yerli oyunculara milyon Euro maaş vermek anlamına gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaa öyle deme istiklal marşı okunmuyor sonra :dYabancı sınırlaması kalitesiz ve orta halli yerli oyunculara milyon Euro maaş vermek anlamına gelir.
Yok be kanka iş yapmaz bence orada. Çocuk saf kanat izlenimi veriyorBAY da oynar
DHA'ya konuşan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin "Trabzon'a 1.5 milyon euro, İstanbul takımından 3 milyon euro istediğimiz şeklinde söylentiler var. Gökdeniz'i almak isteyen olursa bu sene için bonservisi 5 milyon euro.![]()
Gökdeniz Bayrakdar - Oyuncu profili 25/26
Gökdeniz Bayrakdar, 24, Türkiye ➤ Bodrum FK, 2023'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 900 bin € ➤ * 23 Kas 2001, Kocaeli, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
bu çocuğa ne kadar istiyorlar acaba iyi oynuyodu ara sıra denk geldğimde
Gökdeniz Bayraktar hakkında transfer söylentilerinin doğru olmadığına değinen Başkan Çetin, şunları söyledi:Buna 10dan kapıyı açarlar. Gevşemezse büyük topçu olacak
Burak gibi be elemanYok be kanka iş yapmaz bence orada. Çocuk saf kanat izlenimi veriyor
Bala göte 30 tane gol atılıyorsa çıkıp futbolcu olup sen de atsaydın.Ligde göte bala 30 gol atmış Sözleşmeli oyuncumuz var, premier ligde iyi kötü iş yapmış, gelip bizle idmana çıkıyor ama kadroya yazmıyoruz. Bi tek bizde olur böyle mal mal işler zaten.
Kıvırması kolay;başkan bi basın toplantısı yaptı, ilgileniyoruz görüştük dediği topçuların hepsi yattı nerdeyse
Duran toplara iyi vuruyorum denemesi bedavaBala göte 30 tane gol atılıyorsa çıkıp futbolcu olup sen de atsaydın.
E olsaydın işte, niye olmadın. Sen de 30 gol atıp götüreydin 2.5 kayme senelik.Duran toplara iyi vuruyorum denemesi bedava![]()
He o özelliği var. İyi sarkıyor arkaya. Depte çok iş çözebilir son vuruşunu çözerseBurak gibi be eleman
Video çek görelim bedavayaDuran toplara iyi vuruyorum denemesi bedava![]()
Duran top getirVideo çek görelim bedavaya