Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu çocuğa ne kadar istiyorlar acaba iyi oynuyodu ara sıra denk geldğimde
DHA'ya konuşan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin "Trabzon'a 1.5 milyon euro, İstanbul takımından 3 milyon euro istediğimiz şeklinde söylentiler var. Gökdeniz'i almak isteyen olursa bu sene için bonservisi 5 milyon euro.

lig pek umrumda değil Şampi ligide zor ama uefa için iyi kadro lazım değil mi orta halli bir oyuncu bile 5-7 arası ama Gedson 12-15 kesinlikle alınmalı çünkü aldığımızdan çok büyük meblaya satabiliriz.Kesinlikle Gedson alınmalı.

Buna 10dan kapıyı açarlar. Gevşemezse büyük topçu olacak
Gökdeniz Bayraktar hakkında transfer söylentilerinin doğru olmadığına değinen Başkan Çetin, şunları söyledi:

"Bizim takımımızda hiçbir futbolcuya resmi teklif gelmedi. Gayri resmi olarak da hiçbir kulüp başkanı ’şu futbolcuyu kaça satarsınız’ diye beni aramadı. Gökdeniz’in bana göre bu sene bonservisi 5 milyon euro. ’Trabzon’a 1.5 milyon euro, İstanbul takımından 3 milyon euro isteniyor’ gibi sosyal medyada söylentiler var. Gökdeniz’i almak isteyen olursa bu yıl için bonservisi 5 milyon Euro."

--hürriyet - 25.06.2021 tarihli haberi

Ligde göte bala 30 gol atmış Sözleşmeli oyuncumuz var, premier ligde iyi kötü iş yapmış, gelip bizle idmana çıkıyor ama kadroya yazmıyoruz. Bi tek bizde olur böyle mal mal işler zaten.

BAY, önümüzde ki senelerde forvete evrilir bence boyu da var 1,86
az çok bitiriciliği varsa denenebilir

başkan bi basın toplantısı yaptı, ilgileniyoruz görüştük dediği topçuların hepsi yattı nerdeyse
Kıvırması kolay;
"Rakiplere bilgi vermemek için o zaman öyle demek zorundaydık"

Duyumcular bile kullanıyor bunu;
"Çok gizli operasyon olduğu için bilgi paylaşamadım, kusura bakmayın" tarzında......

abi asldasdjasd
(fotoyu twden aldım)
1627216394249.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt