Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson hakkında biraz aceleci davranıyoruz. Zor bir transfer, olursa son zamanlara doğru olur. Ciddi bir bonservis miktarıda harcadık. Gedson'u satın alabileceğimizi en azından kiralayarak zorunlu şekilde alacağımızı düşünüyorum. Ama ciddi bir efor sarfetmemiz lazım.

burda rasulu öve öve herifi getircem bize galiba :D izlediğim maçlarda ben de beğenmiştim ama bize gider mi yaw ben stoperde net bir adam istiyorum artık
Geçen yıl izlediğim ADS maçlarında top ayağındaykenki rahatlığı dikkatimi çekmişti. Yunus için ısrar ediyorlarsa takasla filan çözülebilir, Akbaba da hediyemiz olsun mesela! sözleşmesinin son yılı üstelik. Yoksa, Allah muhafaza 38 yaşındaki fosilleri isteyenleri bile görüyorum :sopa: :emrah:

Bugün yatış galiba. 3 transfere 3 gün izin demiştir bAŞKan

Yetersiz kotasını eldeki çöpler ve aytaç,alpaslan hamleleriye çok fazla aştık.Rassoul falan eksik kalsın.Adam üstelik yabancı.Ve isteniyor.

Bu yabancı sınırının kesinlikle değişmesi lazım.

Bu saçmalık bahanesiyle nurtopu gibi yerli kuralımız oldu.
Bence bu kuralı isteyen tek bir kişi vardı. Oda siyasi ve ekonomik sebeplerle alakalı. Kulüpler umrunda değil. Belli bir yer soğuktur o yüzden fazla konuşamıyorum. Yoksa nihatmış şenolmuş yok şuymuş hiç biri istemiyordur. Ama oradan deseler ki kaleye geçiceksin şenol diye kaleye bile geçer bu yaştan sonra. Bu konuda cesur değiller yoksa menejerler ve bir kişi harici başka bunu kimse istemiyor. Saçma sapan mantığı olmayan bir şeyde zaten.

4 büyükleri asıl batırıp yıllarca borç batağına sokan bu Anadolu takımları

Ama Allah biliyor ya onlarında iki yakası bir araya gelmiyor , tüm Anadolu takımlarına kan emici yiyici çakal sürüleri başkan diye toplanmış 4 büyüklerden tokatladıkları parayla servetlerine servet kattılar. Anadolu takımları bizler kadar revaçta olup, taraftar kapasitesi de minimum olduğu için hesap soranda yok istedikleri gibi at koşturdular

Daha kontenjanı 5 e 6 ya indirirlerse o zaman neler olacak göreceğiz en dandik topçulara 10-15 milyon Euro’dan kapıyı açarlar artık

Hiçbir Türk takımı Avrupa’da başarılı olamaz bu sistemde kaliteli Türk topçusuda çıkmaz yazıklar olsun böyle tahta kafalıların uydurduğu sanayi sistemine

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman takım şunu yapmalı. Başlarım Berkan ına ben alt yapıdaki oyuncumu alır oynatırım diyebilmelisin.

Ben tribünlere geri döneceğimizi düşünmüyorum. Yine kısıtlamalar gelicek. İzlesek bile en fazla 2-3 maç izleriz. Maalesef ki durum bu.

6 kim olacak. Biraz kısır kalıyoruz sanki ileride. İş öözecek adam lazım o zaman sağ kanada

Bence adı geçenlerden Hernani Gedsondan bağımsız olarak 6 numara için düşünülüyor. Yaratıcı, teknik, topu oyuna iyi sokan, hava toplarında etkili(1.88), defansif müdahaleleri yerinde bir adam. Şut sayımızı da artırır. Bizim topu oyuna sokmada ve oyun kurmadaki sorunumuzu çözer. Adamın oyun zekası iyi. Eğer alınırsa Melo ve Fernandodan sonra o bölgeye ilaç olur diye düşünüyorum. Yaşı da normal. Bizde prime dönemini yaşayabilir.

Sadece defansif orta saha ile kısır futbol bitmez. Futbol kaliteli oyuncu ile oynanır. İnşallah Selçuk melo ikilisi bir orta saha kurarlar bu sene de keyif alırız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet gedson olmuyorsa hemen bunu alalim sonra gedson isi kolaylasirsa onu da alalim, gerekirse kalede berk dursun defansda alparsan oynasin
Videosunu görünce bu adam her türlü alınsın diyordum ben de fakat Gedson'dan ziyade Alexandru ile aynı bölge değil mi bu? Aynı mı Gedsonla?

Besiktasin orta uclusu josef topal lajic mensah atiba hangisi teknik hangisi iyi oyuncu josef haric hic biri

Fenere bakalim Gustavo Mhy Sosa Mesut Ozan Irfan isim olarak en iyi orta kurgu ama uyum yok ayni tip adamlar

Rakiplerinde ortasi behsedildigi gibi super degil Berkan Gedson cikuldau gayet yeterli hepsinden genc ve potansiyelli

Sag on ve sol on cok onemli gecen sene ghezal ve pelkas fark yaratti bizim en zayif yerimiz kanat bolgesi adam cok ama hepsini toplasan bir adam etmiyor

Bence o çöp bu çöp demek yerine teknik ekibe kızmalıyız biraz da. Mesela Feghouli yi forma sokmak yeteneğini kullanmak sadece Feghoulinin işi değil. Gereken antrenmanı ilgiyi alakayı gösterecek gereken rolü verecek kişi teknik ekiptir. Yaşlandı belki ama oyun görüşü hırsı orta sahada oynamaya yeter de artar bile. Ghezzal den de o diğer adaylardan da daha iyi futbolcu. Aynı şeyler diğer futbolcular için de geçerli. O gitsin bu gelsinle bu kulübü döndüremeyiz en azından şu an için.

Bu arada Morutan transferi bence Berkan 'dan daha önemli. Çünkü gerçekten tahmin edilmesi güç bir oyuncu dribling yeteneği bile başlı başına bir tehdit adamın

Takımda bu işi yapabilecek 2. bir alternatif yok maalesef
Fegh bu sebeble alınmıştı çare olmak yerine yan gelip yatıp bela olmayı seçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt