Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ezgif-3-714a4cea940c.gif

Duyumcu nasıl olunur giriş dersi veriyorum.

• GS'nin teklifi x milyon taksitle 3 yıla yayılmış bir ödeme planı
  • Oyuncu gelmek için can atıyor, her türlü fedakarlığa hazır
  • Kulüple arada ciddi bir fark var farkın azalması için gece gündüz uğraşılıyor.

Biz bu sene 2-3m arası para çıkartıyoruz büyük bir ihtimal transferlerde, istenilen taksitlerden ve çıkan haberlerden öyle anladım

Gedson 2m kiralama 10m opsiyon ( 10m kısmına büyük ihtimal taksit ekleme çalışıyoruz süreç bundan uzuyor, tahminim)
Cicaldau 6.5m 3 taksit çıkan para 2-3m arası gene
Morutan 8m konuşuluyor 4 taksit diyorlar
Berkan 4m istiyorlar bunuda büyük ihtimal 2 veya 3 taksit için zorluyoruz, Alanya peşin istiyor.

Deplasmanda 5 gol yiyince 3 transfer geldi.

Muhtemelen İstanbul'da yiyeceğimiz her 1 golün karşılığı 1 transfer olacaktır.
3 gol yersek eksiklerimizi epey tamamlamış oluruz.

Bırakalım muhasebeci olmayı o iş yonetimin işi bizim gözümüz iyi oyuncular görmek istiyor. Morutan kaç paraya gelecek bilemem ama adam yetenekli ve bize gereken adam

Morutan gedson berkan sağ açık gelmedi mi? Valla size söyleyim gedson işi yaş.

Tamam yav ben de kuzenini diyorum zaten.

Dünden beri Ioan'dan Gigi diye bahsediliyor burada.

Üstüne adamların tek zararı Stancu olmuş, öncesindeki transferlerin hepsinden kar etmişiz.

Bir Becali daha var hatta, o neci hatırlamıyorum.
stancu dedin aklıma takıldı herifi 2.5 milyon euroya sattık oyuncuyu ama parasını vermediler 1 sene sonra 1.5 milyon euroya gençlere satmışlar.
Bunun bedelini tff'nin karşılaması gerekmez mi yav ortada 25 milyon lira para var 100 bin euromuz eksik diye oyuncu alamadık zamanında. Biz olunca oyuncuya ve kulübe cezayı yapıştırmasını biliyorlar birde isim değiştirip aynı logoyu koymuşlar :D

Böyle oluyorsa büyük takımlar boşa çabalıyorlar. Borçları dernekten a.ş'ye geçirip taşınmazları da birilerine satış göstersinler sonra 1 sene sabır gösterip alttan bir istanbul takımını alıp ismini pes takımları gibi Galatasaray 1905 Yaptın mı çiçek vallahi.

Şu an morutan’dan daha onemli Gedson var, Gedson olmuyorsa bile para o bölgeye harcanmalı, daha elzem
Berkan Aytaç Taylan ile sezon geçmez o bölgede
Orta saha için saydığın isimler sağ kanattaki alternatiflerimizden çok daha iyi bence. Sağda Sekidika ve Yunus var birde koşamayan Feghouli hiçbirisini 3 hafta peş peşe 11'e koyamayız. Ama Taylan,Berkan ve Aytaç'tan daha istikrarlı katkı alacağımız kesin.

Morutan’ı muhtemel 11’e koymuşlar. Bakalım açıklanan 11’de olacak mı?

Morutan will also start the match, despite the threats received from the owner. The starting team of those from FCSB: Vlad - Haruţ, Creţu, Vucur, Radunovic - Moruţan, Popescu, Tănase - Popescu, Dumiter, Cordea.

Basit bir hesap yapalım ; Ghezzal yaş 29 bonservis minimum 3 Milyon ve maaşta en az 3 Milyon seviyelerinde. 4 yıllık anlaşma yapılsa toplam maliyet minimum 15 yapar. Kontratı bittiğinde yaşı 33 ayrıca bir sonraki satış ihtimali yok ve kontrattan sonra vereceği katkı meçhul. Morutan yaş 22 bonservis muhtemelen 8-10 arası hadi 10 Milyon diyelim ve maaş maksimum 1 Milyon. 5 yıllık anlaşma yapılsa maliyeti 15 Milyon yapar yani Ghezzal'ın maliyeti ile aynı. Morutan'ın kontratı bittiğinde yaşı 27 ve iyi katkı almışsak çok daha iyi bir satış ihtimali 20-30 Milyon dolaylarında var. Açıkçası bu şartlarda 10 kere Morutan 100 kere Morutan derim. Ghezzal'ı öylesine söyledim oraya Shaqiri veya başka isimlerde söyleyebilirim.
Bizim ligden bir topçu un 20 30 milyona satılması imkansıza yakın. Ancak ali koc yapar o transferleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt