Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki birçokları gibi Cica için sözleşmeye konan 25 m luk serbest kalma bedeline tepkilisin. Kusura bakma ama çok komik geliyor bana, öyle bir madde ha konmuş, ha konmamış, ne fark edecek yahu, etmeyin?..

cica'ya koyulan bedel gayet normal onla herhangi bir alakası yok dediğimin

Şöyle ki reis, orta 4 lü baklava dilimi şeklinde. Morutan ise mohamedin etrafında serbest olarak takılacak, pozisyona göre kanatlara veya gerekirse 9.5 gibi destek olacak forvete.

Rengim afedersin ama baklava 4-4-2 2010 yılında öldü yerine gelen 4-3-3 sistemi 2018 de öldü artık bütün dünya da modern futbol ya 3’Lü savunma dizilişleri ya da 4-2-3-1 üzerinden oynanıyor. Senin dediğin formasyon da 14. Bölge kullanılırken klasik 10 numaraları bu alanda topla buluşturarak iş yapıyordun. Şu anki futbol da half spaceler asist V ler uygulanıyor. Euro2020 ye bak İngiltere Fransa gol attığı gibi asist V uyguladı. Keza İsveç İspanya karşısında asist V ile sağlam durdu. Yani bilimsel olarak her gün ileriye giden futbol da çoktan bug I bulunmuş 4-4-2 ile hayatta kalamazsın. Naçizane görüşümdür.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atakan Karazor hem stoper hem ön libero 23-24 yaşında taş gibi oyuncu almamız şart, Ozan'a da kimse para bağlamıyor kiralık yoklamalıyız, oyuncu zaten hazır kıta. Kaan'ı da aldık mı gayet başarılı bir stoper rotasyonu olur.

Para yapma ihtimali varken Luyindama, yapacağını düşündüğüm Marcao bence 2'si de satılmalı, yerliye dönsek ne fark edecek bizdekiler zaten 5 tane bireysel hata, 5 penaltı, 3 kırmızı kart ortalaması yakalıyorlar zaten, hem üç beş kazanırız hemde kontenjanı rahatlatırız.

Bence 11 12 fazla.Max 8 falan olacaksa gelsin.Alırken kar etmek diye bişey var, 11 12 milyona aldığın adamdan nasıl kar edeceksin ? Bu ligin değeri belli.Çok çok iyi oynasa en fazla 15 hadi 17 milyona satarsın.

Coman yedekte,Morutan ayrılmak istiyor. Bir isyanda Popescu yapsa Becali denen it tutuşur. Ulen Coman için herif 30 milyon euro diyordu. Şimdi onları rulo yap şerefsiz. 1 sene sözleşmesi kaldı,bakalım nereye gidecek.

bir ara ilgilendiğimiz eskişehirsporlu mehmet özcan boştaymış. gs sözlük'te birisi yazınca dikkatimi çekti

denesek taylan gibi eğrisi doğrusuna denk gelirse tutar belki.

Hep yabancı yazılıyor ama yerli stoper de lazım üç yerli olmak zorunda biri taylan diğeri kerem üçüncü belirsiz bekler olmaz muslera kesilmez forvet de yok yerli marcaonun yanına yerli stoper lazım mert çetin yoklanmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rengim afedersin ama baklava 4-4-2 2010 yılında öldü yerine gelen 4-3-3 sistemi 2018 de öldü artık bütün dünya da modern futbol ya 3’Lü savunma dizilişleri ya da 4-2-3-1 üzerinden oynanıyor. Senin dediğin formasyon da 14. Bölge kullanılırken klasik 10 numaraları bu alanda topla buluşturarak iş yapıyordun. Şu anki futbol da half spaceler asist V ler uygulanıyor. Euro2020 ye bak İngiltere Fransa gol attığı gibi asist V uyguladı. Keza İsveç İspanya karşısında asist V ile sağlam durdu. Yani bilimsel olarak her gün ileriye giden futbol da çoktan bug I bulunmuş 4-4-2 ile hayatta kalamazsın. Naçizane görüşümdür.

Doğrudur renktaş benim ki bir beyin jimnastiğiydi sadece. Senin analizlerin kadar detaylı takip etmedim ben.

Bu kanallar da bir tuhaf morutan dan hiç bahseden yok muhabirler ayakta uyuyor

Taylan(Berkan)
Morutan Gedson Cicaldau Kerem

Al sana efsane dinanizm ne ararsan var​

Doğrudur renktaş benim ki bir beyin jimnastiğiydi sadece. Senin analizlerin kadar detaylı takip etmedim ben.

Estağfirullah sadece daha güncel bir yaklaşım yapayım dedim bahsettiğin konuya ;) adamlar artık futbol sahasını dikdörtgen değil altıgen kullanıyorlar boş alam bulmak ve oradan faydalanmak için bizimkilerde ayak tenisi oynuyor. Makas açılmasında napsın ortadan ayrılmadığına dua edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt