Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.996
- 68.226
- 5.003
tımarhane niyetine bize yollarlar diyorsun.Morutan maçta deli taklidi yap oğlum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tımarhane niyetine bize yollarlar diyorsun.Morutan maçta deli taklidi yap oğlum
Belli ki birçokları gibi Cica için sözleşmeye konan 25 m luk serbest kalma bedeline tepkilisin. Kusura bakma ama çok komik geliyor bana, öyle bir madde ha konmuş, ha konmamış, ne fark edecek yahu, etmeyin?..
Şöyle ki reis, orta 4 lü baklava dilimi şeklinde. Morutan ise mohamedin etrafında serbest olarak takılacak, pozisyona göre kanatlara veya gerekirse 9.5 gibi destek olacak forvete.
Buna nasıl bir bedeli uygun görürsün mesela?..cica'ya koyulan bedel gayet normal onla herhangi bir alakası yok dediğimin
750m euroBuna nasıl bir bedeli uygun görürsün mesela?..
1 milyon/1 konsantre altın bulduk desene!..750m euro

yok canım oyuncunun değeriyle alakası yok gidipte 20-30'a satamayacağız zaten1 milyon/1 konsantre altın bulduk desene!..![]()
Doğrudur renktaş benim ki bir beyin jimnastiğiydi sadece. Senin analizlerin kadar detaylı takip etmedim ben.Rengim afedersin ama baklava 4-4-2 2010 yılında öldü yerine gelen 4-3-3 sistemi 2018 de öldü artık bütün dünya da modern futbol ya 3’Lü savunma dizilişleri ya da 4-2-3-1 üzerinden oynanıyor. Senin dediğin formasyon da 14. Bölge kullanılırken klasik 10 numaraları bu alanda topla buluşturarak iş yapıyordun. Şu anki futbol da half spaceler asist V ler uygulanıyor. Euro2020 ye bak İngiltere Fransa gol attığı gibi asist V uyguladı. Keza İsveç İspanya karşısında asist V ile sağlam durdu. Yani bilimsel olarak her gün ileriye giden futbol da çoktan bug I bulunmuş 4-4-2 ile hayatta kalamazsın. Naçizane görüşümdür.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geldikten sonra yazarlar. Hep beraber çıkıp biz demiştikçiler. Alayı kolpa alayı yalancı.Bu kanallar da bir tuhaf morutan dan hiç bahseden yok muhabirler ayakta uyuyor
Doğrudur renktaş benim ki bir beyin jimnastiğiydi sadece. Senin analizlerin kadar detaylı takip etmedim ben.