Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan için bastırıyorsak eğer 2 ihtimal var.

1.si Gedson olmadı onun yerine Cicaldau'yu düşündük ofansif olarak Morutan
2.si ise Morutan'ı sağ kanatta sol ayaklı oyuncu olarak düşünüyoruz. Ghezzal,Ounas vs. isimleri geçtiği için bu tahmini yaptım.

bana göre 1. ihtimal gibi yani Gedson= Berkan+Cicaldau düşünüyoruz gibi geliyor.
Morutan bariz şekilde sağ kanat olarak isteniyor bence. Orta saha Berkan- Morutan- Cicaldau yumuşak olur. Morutan sağ kanat olur Gedson yerine ya 6 gelir Dieng- Hernani yada Harrorui tarzı biri gelir.

Tekrarlamakta fayda var. Kaan Ayhan'ı isterim ama 2.5-3, hadi en abartı rakam 4 olsun, daha fazlası verilmemeli. Elinde Işık Kaan gibi bi herif var. Alıp onu oynatırsın. Öldük bittik durumu yok yani. Herkes tutturmuş yerli stoper alalım diye.

Son aşama:

sasa.gif

Atakan Karazor hem stoper hem ön libero 23-24 yaşında taş gibi oyuncu almamız şart, Ozan'a da kimse para bağlamıyor kiralık yoklamalıyız, oyuncu zaten hazır kıta. Kaan'ı da aldık mı gayet başarılı bir stoper rotasyonu olur.

Para yapma ihtimali varken Luyindama, yapacağını düşündüğüm Marcao bence 2'si de satılmalı, yerliye dönsek ne fark edecek bizdekiler zaten 5 tane bireysel hata, 5 penaltı, 3 kırmızı kart ortalaması yakalıyorlar zaten, hem üç beş kazanırız hemde kontenjanı rahatlatırız.

Anadolu takimindan alsak, bu Ceyhun 2.0. niye aliyoruz yorumlari görürdük burda.

Atakan 4lü defansta bence oynayamaz. Stuttgart'da stoper olarak zaten tek 3 stoperli sistemde oynayabiliyor. Ordada ortada oynayip, daha cok arkadan iyi pas atabiliyor ve top onda oldugu an bayi sakin ve akilli oldugu icin oynatiyorlar.

Ama adam acayip agir. Bizim gibi yüksek savunan takimda ve 2 stoperli sistemde oynarsa, her mac küfür yer.

berkan haberi ilk kez temmuzun başında çıkmış

ekibimiz yine şaşırtmayıp bir transferi daha bir aya yaymayı başardı.

Morutan fark yaratir teknik topa iyi vurur araya col iyi top salar ki belkide son yillarda bunu yapan hic oyuncumuz olmadi gakponun gotzeye saldigi top gibi bu ince isleri yapip savunmanin belini kiracak adam bu transfere cok yukseldim insalah olur butun sene turkiye morutani konusur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt