Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki İzmir takımının oyuncusu nihayetinde kanat forvete daha yatkın bence Ali Akman tarzında bir oyuncu ayakları iyi savunma arkası koşuları iyi bir oyuncu ama son vuruşlarda bence çok eksiği var onları gelistirirse Kenan karaman yerine koy oynasın milli takımda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir kaç yerde ismini gördüm bizimle ama kaynaklardan emin olamadığım için en azından sana sorayım dedim nasıl bir topçu. Sağolasın.

2 tane Rumen oyuncu aldık diye Rumen ekolüne mi geçmiş oluyoruz? Saracchi yi aldığımızda da Uruguay ekolüne mi geçmiştik takımda 2 tane Uruguaylı olmuştu sonuçta Muslerayla beraber.Gören de tüm yabancılarımız Rumen oldu zanneder,ki öyle olsa bile kaliteli futbolcular olduktan sonra ne farkeder. Shaktarın aldığı yabancıların tamamına yakını Brezilyalıydı, taraftarları demiş midir acaba Brezilya çetesini doldurdular takıma diye? İyi futbolcu olduktan sonra aynı milletten doldurulsun takıma ne farkeder?
Tesekkurler renktas, buna yakin birsey yazmak icin girmistim, benden önce yazmissin. Gecen sezon marcao varken(portekizli) gedsonu da kiralayinca portekiz ekolune gecmistik herhalde yada donk la babelle hollanda ekolune...

Su diengi acaba oturup izleyen kac kisi var? Adamin 2 kasli fotografi disinda hicbir sey gormedik. Taylan oynamali, gecen sene gayet iyiydi oynadigimiz butun iyi maclarda o vardi. Etebo yerine taylan yokken biraz daha idare edebilecek biri olsa cok rahat sampiyonduk. Ayrica yerli konusu da var orta sahada 3 yabanci olursa yerlileri nerede oynatacagiz
Dieng'i alalım demedim, Dieng tarzı dedim. Güçlü, kuvvetli, pis işleri yapacak biri.
Taylan rotasyonda olur, ama 11 olmamalı. O seviyede bir futbolcu değil. Berkan olabilir.
Yerli konusuna gelince, ben bu yabancı mevzusunun uygulanacağını düşünmüyorum.
Ha uygulanırsa da olursa Kaan Ayhan, olmazsa Işık Kaan stoperde, sol kanatta Kerem ve 6 numarada da Berkay ile 3 isim ediyor.

Tayfur Bingöl gündeme gelebilir belki seneye sözleşmesi bitecek
Veya İsmail cokcalis sakatlığının durumuna göre
Aynı durumdaki Akbaba için dişimizi sökmüştü AS Başkanı olacak deyyus, onu da ucuza bırakmaz...İsmail' i, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra bu sezon için yok saymak lazım...

Herkes bu seneye takmış da, takımlar 3 yerliyi 11 için nerden bulacağım diye 40 takla atıyor. 2 sene içinde 6'ya düşecek. Bu işin uygulanabilirliği yok.

Tijanic gibi futbolcuları Türk takımları transfer etmesi lazım 30 yaş üstü oyuncu transferinden vazgeçmezleri lazim tebrik etmek lazım goztepe yi

Aynı durumdaki Akbaba için dişimizi sökmüştü AS Başkanı olacak deyyus, onu da ucuza bırakmaz...İsmail' i, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra bu sezon için yok saymak lazım...
İsmail Çokçalis'in ameliyatını bizim kulüp doktoru Yener İnce yapmış. O rapor alacaktır illaki sakatlığın son evrelerine doğru. O rapor dogrultusunda ucuza getirmeye çalışabilir bizim yönetim

Göztepe'nin o parayı ne normal ne de zorunlu opsiyonla verme ihtimali pek yok. 5 sene diyor zaten.

Zulj'tan niye bu kadar kolay vazgeçtiklerini de anlamadım.
Şirket takımı sonuçta, ekonomik sıkıntıları yok. Çok güvendikleri birisi bu adamı alın 2.7'ye, 2 seneye en az 3-4 katına satarsınız demiştir. Onşar da vermiştir. Yoksa kolay kolay böyle paralara oyuncu alıp riske girmezler.
Ki belli ki zaten çoğu takım tarafından takip edilen bi topçuymuş.

romanya macini izledigimde defans ve forvet tam copluk gibi duruyordu eski napolili stoper haric. adamlar deli gibi orta saha basmislar ama morutan’i gormemistim bile (muhtemelen u21) dennis man oynadigi icin. dolayisiyla iyilerini aldigimiz surece kac tane oldugunun bir onemi yok.

Şirket takımı sonuçta, ekonomik sıkıntıları yok. Çok güvendikleri birisi bu adamı alın 2.7'ye, 2 seneye en az 3-4 katına satarsınız demiştir. Onşar da vermiştir. Yoksa kolay kolay böyle paralara oyuncu alıp riske girmezler.
Ki belli ki zaten çoğu takım tarafından takip edilen bi topçuymuş.
Olur mu yahu 8-10 milyona satmaları çok zor.

Göztepe Avrupa hedefi de koymuyor hiç, bana garip geldi. Oyuncu profil olarak iyi duruyor ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt