- 27 Aralık 2008
- 21.857
- 1.444
- 1.983
Chirices’i de mi alsak savunmaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyonu var dendi bana bu limitler yüzünden rosierdeki gibi kiralık artı zorunlu opsiyon2,7’ye almışlar.
Bir kaç yerde ismini gördüm bizimle ama kaynaklardan emin olamadığım için en azından sana sorayım dedim nasıl bir topçu. Sağolasın.Tabiki İzmir takımının oyuncusu nihayetinde kanat forvete daha yatkın bence Ali Akman tarzında bir oyuncu ayakları iyi savunma arkası koşuları iyi bir oyuncu ama son vuruşlarda bence çok eksiği var onları gelistirirse Kenan karaman yerine koy oynasın milli takımda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tesekkurler renktas, buna yakin birsey yazmak icin girmistim, benden önce yazmissin. Gecen sezon marcao varken(portekizli) gedsonu da kiralayinca portekiz ekolune gecmistik herhalde yada donk la babelle hollanda ekolune...2 tane Rumen oyuncu aldık diye Rumen ekolüne mi geçmiş oluyoruz? Saracchi yi aldığımızda da Uruguay ekolüne mi geçmiştik takımda 2 tane Uruguaylı olmuştu sonuçta Muslerayla beraber.Gören de tüm yabancılarımız Rumen oldu zanneder,ki öyle olsa bile kaliteli futbolcular olduktan sonra ne farkeder. Shaktarın aldığı yabancıların tamamına yakını Brezilyalıydı, taraftarları demiş midir acaba Brezilya çetesini doldurdular takıma diye? İyi futbolcu olduktan sonra aynı milletten doldurulsun takıma ne farkeder?
Dieng'i alalım demedim, Dieng tarzı dedim. Güçlü, kuvvetli, pis işleri yapacak biri.Su diengi acaba oturup izleyen kac kisi var? Adamin 2 kasli fotografi disinda hicbir sey gormedik. Taylan oynamali, gecen sene gayet iyiydi oynadigimiz butun iyi maclarda o vardi. Etebo yerine taylan yokken biraz daha idare edebilecek biri olsa cok rahat sampiyonduk. Ayrica yerli konusu da var orta sahada 3 yabanci olursa yerlileri nerede oynatacagiz
Pancu iyi takımda çok iyi futbolcuydu daha yüksek patlamayı yapamadıPancu da ortadüzeydi
Aynı durumdaki Akbaba için dişimizi sökmüştü AS Başkanı olacak deyyus, onu da ucuza bırakmaz...İsmail' i, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra bu sezon için yok saymak lazım...Tayfur Bingöl gündeme gelebilir belki seneye sözleşmesi bitecek
Veya İsmail cokcalis sakatlığının durumuna göre
Emre bal yapmayan ari morutan bal yapan ari gibi gözukuyormorutan ile emre mor arasında ciddi benzerlikler var
Göztepe'nin o parayı ne normal ne de zorunlu opsiyonla verme ihtimali pek yok. 5 sene diyor zaten.Opsiyonu var dendi bana bu limitler yüzünden rosierdeki gibi kiralık artı zorunlu opsiyon
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsmail Çokçalis'in ameliyatını bizim kulüp doktoru Yener İnce yapmış. O rapor alacaktır illaki sakatlığın son evrelerine doğru. O rapor dogrultusunda ucuza getirmeye çalışabilir bizim yönetimAynı durumdaki Akbaba için dişimizi sökmüştü AS Başkanı olacak deyyus, onu da ucuza bırakmaz...İsmail' i, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra bu sezon için yok saymak lazım...

Şirket takımı sonuçta, ekonomik sıkıntıları yok. Çok güvendikleri birisi bu adamı alın 2.7'ye, 2 seneye en az 3-4 katına satarsınız demiştir. Onşar da vermiştir. Yoksa kolay kolay böyle paralara oyuncu alıp riske girmezler.Göztepe'nin o parayı ne normal ne de zorunlu opsiyonla verme ihtimali pek yok. 5 sene diyor zaten.
Zulj'tan niye bu kadar kolay vazgeçtiklerini de anlamadım.
Zorunlu olunca 5 yıllık yazmışlardır ama bana söylenen rakam çok daha ucuzdu zulj konusunu bilmiyorum bencede faydalı bir oyuncuyduGöztepe'nin o parayı ne normal ne de zorunlu opsiyonla verme ihtimali pek yok. 5 sene diyor zaten.
Zulj'tan niye bu kadar kolay vazgeçtiklerini de anlamadım.
Olur mu yahu 8-10 milyona satmaları çok zor.Şirket takımı sonuçta, ekonomik sıkıntıları yok. Çok güvendikleri birisi bu adamı alın 2.7'ye, 2 seneye en az 3-4 katına satarsınız demiştir. Onşar da vermiştir. Yoksa kolay kolay böyle paralara oyuncu alıp riske girmezler.
Ki belli ki zaten çoğu takım tarafından takip edilen bi topçuymuş.
Yerli kaleci sart + Avrupa'da gurbetcilere yonelmeliyizHerkes bu seneye takmış da, takımlar 3 yerliyi 11 için nerden bulacağım diye 40 takla atıyor. 2 sene içinde 6'ya düşecek. Bu işin uygulanabilirliği yok.