Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan gol attı diye transfer iptal mi olur rakamlarda anlaşılırsa olur transfer

Emre Mor'u Alanya alabilir. Rehabilite edip iyi paraya satabilme ihtimalleri yok değil.
Emre Mor: "Artık dünyanın en iyi menajerlerinden biri olan Mino Raiola ile çalışıyorum. Yeni bir başlangıç hedefliyorum. Projesinde önemli yer tutacağımı iyi bir kulüp bulma hedefindeyiz."

böyle bi açıklama yapmış. raiola adana demirspor'a getirir belki bunu gerçi kendi gelmek istemez ama

İsmail Çokçalış'ı şahsen izlemedim ben ama yerli bir sağ bek alternatifimiz olsa iyi olurdu.

Maçtan sonra golü Fatih Terim babama armağan ediyorum, yarın iş başı yapacağım demesini bekliyorum. Birazdan tüm forum Rumen hastası, Morutan hayranı olacak :asd:

Çokçalış'ı çok abartıyorsunuz, Serkan Kurtuluş'tan fazlası çıkmaz o çocuktan
Belki sakatlık öncesi denenebilirdi de, çaprazları giden topçuya girmeye gerek yok bence de. 11 için sağ bek aldık zaten. En kötü şu U19'daki elemanla dönüşümlü oynar.
Şunu da anlamıyorum, elindekini oynatmayıp para verip aynı seviyede başka takımdan oyuncu alıyorsun. İkisi de hazır değil. Bari kendi malını oynat.
Zaten yaşıtlarından daha fazlasını vaadeden herifleri Zeki Çelik gibi, Çağlar gibi, Ali Akman gibi hemen Avrupa kulüpleri kapıyor.

Morutan gol de atar,asist de yapar.satsin mi takımını?
ne sacma şeyler...taraftar daha laf etmez iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt