Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi bizim morutani begenmeyen zirdeliler diyoki''bize düşmez bu,hayal kurmayalim'' kirmizi kart yerse,alacagimizi soylerler

Morutan eğer mutsuzsa ayrılmak istiyorsa bilerek bile kötü oynardı maçta belki son maçı hiç belli olmaz Allah bilir

Yuh, adamın golden öncesi top kontrolü zaten başka seviyelerin oyuncusu olduğunu gösteriyor.Bildiğin Romanya'nın yeni Hagi'si bu çocuk!Hagi gibi 30+ olduktan sonra anca alırız, boşa hayal kurmayalim.Ben Jannis Hagi olursa sanki başka bir hikaye çıkar diye düşünüyorum.Bahsedilen paraları ona verelim artık.

Bu arada Kağan renktaşım dedi de aklıma geldi. İtalya'da bir şey yapamadı. Dennis Man'i kiralayamaz mıyız 1 yıllığına sağ kanada. Hani bonservisini alamayız, 13M gömmüşler adama ama en azından 1 yıl kafamız rahat olurdu.

bu menajeri ve morutan maaşına sağlam zam için bizi kullanıyor olabilir mi ?

Yuh, adamın golden öncesi top kontrolü zaten başka seviyelerin oyuncusu olduğunu gösteriyor.Bildiğin Romanya'nın yeni Hagi'si bu çocuk!Hagi gibi 30+ olduktan sonra anca alırız, boşa hayal kurmayalim.Ben Jannis Hagi olursa sanki başka bir hikaye çıkar diye düşünüyorum.Bahsedilen paraları ona verelim artık.
😁

Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir.

- Levent Tüzemen

Bu arada Kağan renktaşım dedi de aklıma geldi. İtalya'da bir şey yapamadı. Dennis Man'i kiralayamaz mıyız 1 yıllığına sağ kanada. Hani bonservisini alamayız, 13M gömmüşler adama ama en azından 1 yıl kafamız rahat olurdu.
ocakta aldıkları için daha salmazlar onu ya en azından bize salmazlar
yann karamoh var parma'da onu bırakabilirler belki bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt