Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.865
- 11.971
- 1.163
Romano kontratları yanlış yazdı galiba Boey 2025 Aanholt 2024 yazmıştı önceden çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pva Boey sözleşme bitimleri ters yazılmış di mi. Saçmalığa bak
Kim alır bilmiyorum ama ghezzal konusunda 2. Lens vakası olacak gibi bir his var içimdemorutan hayal olacak gibi, leicester verecek mi bakalım bjkye ghezzalı yoksa bizde
gedson ghezzal berkan onye![]()
en büyük handikapı o geçen de söylemiştim keramettin admin morutan için fikrimi sorduğuımdabeğendim o herifi. sürekli oyunun içindeydi ve hareketli
morutan topla buluşunca yeteneğini hissettiriyor ama çok kayboldu oyunda. normalde de böyleyse negatif bir özellik.
açıkçası bize daha hareketli bir kanat gerektiği kanaatindeyim
adamın yetenekli olduğu belli ama bizim takımın genel hareketsizliği içinde diğerlerine uyup kaybolabilir.
Vay anasını Sniper şutu bu
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Öyle deme ya, 6.5'a Messi'yi alırdık.
Kıçımıza giyecek donumuz yok diye 6.5'u para zannediyorlar. 6.5 para değil, biz fakiriz. O yüzden 6.5 verdiğimiz adamın sezonda 10 gol 20 asist filan yapmasını bekliyorlar.
Dieng'in hıza bak manyak lan bu iş yapar he
anladık fabrizio hergün papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorsun. yeni isimler ver bize
Kral çıplak! Benim de ısrarlararla vurguladigim futbol dünyası gerçekleri.6.5'u para zannediyorlar. 6.5 para değil, biz fakiriz
hayatsiz gibi koşuyor adamoha koşmuyor uçuyor bu
Dieng'in hıza bak manyak lan bu iş yapar he