Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United, Aston Villa ve bilumum PL takımları istiyormuş. Bize yedirmezler gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
büyük ihtimal Avrupaya bi transfer yapmasını bekliyorlardır almak için. Bize gelip aynı performansı 1 sezon daha gösterse teklif gelir EPL orta sıra takımlarından. Ama bunu Ndiaye'den daha fazla fiyata okuturuz

bence Gedson'a kısa süreliğine bir ara verip Dieng'i zorlamak lazım. Adama bakıyorum hız var, teknik var, paslar gayet iyi, ikili mücadelelerde kuvvetli, top kapma falan da iyi haliyle. Bayağı komple bi oyuncu klasik bi 6 değil, oyunda kuruyor, savaşçı ortasaha gibi mücadele de ediyor, 1.84 boy da gayet iyi.. Bu adam bu ligde bir süre sonra haksız rekabet diye anılır valla. Ekli dosyayı görüntüle 132209
Futbolcu mu kafes dövüşçüsü mü belli değil!..Bu adamla omuz-omuza ikili mücadeleye girmek diye bir şey olmaz herhalde, koğuş ağası gibi takılıyordur sahada! :hat:

Özgür Sancar: “Riera benim arkadaşım.”
1627242791709.webp

1 kere mi ne Scout göndermişler. Ne teklif var, ne de başka bir şey. 1-2 Fransız, bir de bizim ilgimiz ciddi. 600 bin € kiralama teklifi yaptığımızı ancak reddettiklerini açıklamıştı bir yöneticileri.
Gözüm kapalı 2 taksitte 5 milyon verirdim yönetici olsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt