Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan raporu alak mı senden Burkay renktaş

Nasıldır

Seyredenler maçta gol dışında ismini duymamış
Morutan ghezzalin mahrez olduğu lig de uçar adam kanattan oyun kurma olayında çok iyi baya sağlam bilekleri çok temiz ortaları ve şutları var duran toplar da cicaldau tarzında kesme vuruşları çok iyi yapıyor dar alanda adam geçme işinde de baya iyi ama savunma beklememek gerek boey transferi bu noktada çok önemli o da çok tempolu ve savunma yönü kuvvetli bir oyuncu muhtemelen morutanin bu zaafiyetini kapatmak ve morutanin boşalttığı half space noktalarına bindirme yapsın diye alınmış çünkü morutan içe kat ederek oynayan bir oyuncu sağ ayağı sanıldığı gibi zayıf değil ama sol ayağı çok fena inşallah olur bu transfer

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanlız ben mi net göremedim yoksa morutan gol dışında ben hiç ismini dahi duyduğumu cidden hatırlamıyorum.98 numara ve popescu adını bin defa duydum ha bide rakipte markovicti sanırım ipe dizip gol attı ve bayaa potansiyelli görünüyordu
Bunun nedeni biraz da adamı merkezde oynatmaları o mevkinin oyuncusu değil oyuncu kaleye yakın oynaması lazım ya 10 ya sağ kanat. Ama 10'da kaptanları Tanase oynuyor, sağ kanatta da yeni transfer oynuyor sanırım. O yüzden bunu merkez gibi oynatmak istiyorlar ama merkez oynayamaz bu. Takımda ki yerini kaybedecek söylemeleri de bunu gösteriyor ee yedeğe çekeceğin adamın talibi varken yedekte değerinin düşmesindense satmak istersin. Becali'nin açıklamaları transferinin olurunu biraz arttırdı gözümde. Bu arada tek Morutan ile görüşülmüyordur tabi bir bakmışsın şapkadan tavşan çıkmış.

Hepsini + Kaan Ayhan
+sağ bek olarak yerli dorukhan ve sol kanat uçan kaçan fark yaratan bir kanat..Birde stoper
Birde marcao,diagne satılıp feg ve diğer yetersiz yabancılar elden çıkarılırsa daha ne isteriz.:crushed:

sonuç:)ondan sonra kimi oynatırsan oynat.
in
deing-gedson-morutan-kaan-berkan-dorukhan-sol kanat-stoper

out
marcao-diagne-feg,sekidika-yedlin,omar-ozornwafor

Morutan ghezzalin mahrez olduğu lig de uçar adam kanattan oyun kurma olayında çok iyi baya sağlam bilekleri çok temiz ortaları ve şutları var duran toplar da cicaldau tarzında kesme vuruşları çok iyi yapıyor dar alanda adam geçme işinde de baya iyi ama savunma beklememek gerek boey transferi bu noktada çok önemli o da çok tempolu ve savunma yönü kuvvetli bir oyuncu muhtemelen morutanin bu zaafiyetini kapatmak ve morutanin boşalttığı half space noktalarına bindirme yapsın diye alınmış çünkü morutan içe kat ederek oynayan bir oyuncu sağ ayağı sanıldığı gibi zayıf değil ama sol ayağı çok fena inşallah olur bu transfer

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haydaaa

Okurken içim bir hoş oldu Burkay renktaş

Ne yapak ne edek alak yahu o zaman bu adamı

Romanya ligi ve Mısır ligini ne çok takip eden varmış. Ne cevherler var bu forumda.

Bir aralar aşırı istediğimiz Mehmet Özcan kulüpsüz şu an. Denenebilir.

Neyse, en azından herifi kadroda düşünmediklerinden emin olduk. 3-5 kuruş daha fazla ateşlersek ve Lille vs gibi bi rakip çıkmazsa alırız diye düşünüyorum.

steaua'daki cordea > morutan

sadece ilk yarıyı izledim. kanat gibi oynayan cordea idi. morutan biraz daha kaleye uzak oynadı.

ben bu adama pek ısınamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt