Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıdığımız bildiğimiz Fatih hoca laak diye koyar stopere Işık kaanı. Belkide koyacak çünkü kaan ayhan haberleri birden kesildi, 4-5 e verirdi kulübü ki bizde de o paranın olduğu belli artık. Tahminim Işık Kaan ve Luyi ve Alparslanla idare edecek o bölgeyi.
Şahsi düşüncem inşaallah stoper almazlar tahminimce Işık Kaan ikisinden de formayı kapar.
Semih ve Ozan'a gosterilen sansi hak ediyor. Isik'a sans verip sabredeceklerse bence de stoper almayalım. Ancak plan Luyi ve Alpo uzerineyse 1 sag stoper ihtiyacımız mevcut.

Beyler yüreğimiz pır pır sürekli Twitter kovalıyorum. Çok heyecanlıyım.

Ancak gerçekçi olmalıyız.

1) Hem Morutan hem Gedson'u alamayız. Morutan 8-9 olsa Gedson 13 olsa 22 eder. Daha alınacak Berkan da var. 4 de ona de 26.

O kadar paramız olduğunu sanmıyorum. Ha Burak Başkanım hepsini alsın. Odama posterini asacağım. :)

2) Bence Morutan mı Gedson mu derseniz Gedson derim ama Benfica bence hazırlık maçında çok beğendi bize koklatmak istemiyorlar.

3) Morutan ve Berkan geldi diyelim Peki nasıl yol izlemeliyiz.

Bence iki yol var.

a) Gedsona benzer 8 numara ucuz bulmalıyız.

Ama ben bunu gerçekçi bulmuyorum. 8 numara ucuz bulmak imkansız gibi bir şeydir. 8 numaraya paraya kıyacaksın.

b) Mecburen Taylan 8'e çekilmeli. Taylan Romen çocuk ikisi 8 oynayacak.

Bize şöyle çok sert ama pas atabilen ön libero lazım. Yani 6'ya sert pasör bir adam bulmamız şart.

8 numara bulmak zordur. Ancak piyasa ön libero kaynıyor. Ha ön liberonun da pasörünü bulmak kolay değil ama box to boxtan gene kolay.

Yani bence en mantıklı çözüm.

Ulan Morutan madem fiyat düşsün diye 2 maç kötü oynadın niye 35 metreden zımbalıyorsun topu??

Çocuğun gönlü var oyuna gelmezsek 8 + bonuslara bitiririz.

Beyler yüreğimiz pır pır sürekli Twitter kovalıyorum. Çok heyecanlıyım.

Ancak gerçekçi olmalıyız.

1) Hem Morutan hem Gedson'u alamayız. Morutan 8-9 olsa Gedson 13 olsa 22 eder. Daha alınacak Berkan da var. 4 de ona de 26.

O kadar paramız olduğunu sanmıyorum. Ha Burak Başkanım hepsini alsın. Odama posterini asacağım. :)

2) Bence Morutan mı Gedson mu derseniz Gedson derim ama Benfica bence hazırlık maçında çok beğendi bize koklatmak istemiyorlar.

3) Morutan ve Berkan geldi diyelim Peki nasıl yol izlemeliyiz.

Bence iki yol var.

a) Gedsona benzer 8 numara ucuz bulmalıyız.

Ama ben bunu gerçekçi bulmuyorum. 8 numara ucuz bulmak imkansız gibi bir şeydir. 8 numaraya paraya kıyacaksın.

b) Mecburen Taylan 8'e çekilmeli. Taylan Romen çocuk ikisi 8 oynayacak.

Bize şöyle çok sert ama pas atabilen ön libero lazım. Yani 6'ya sert pasör bir adam bulmamız şart.

8 numara bulmak zordur. Ancak piyasa ön libero kaynıyor. Ha ön liberonun da pasörünü bulmak kolay değil ama box to boxtan gene kolay.

Yani bence en mantıklı çözüm.
Socios ve Stad anlaşmasından da çok yüklü paralar girecek 40 m euro bonservis harcasan bile taksitle aldıktan sonra limite 10 m euro civarı yansır paradan yana sıkıntı yok hepsini alırız

acaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz

Ekli dosyalar

• IMG_20210726_002713.webp
    IMG_20210726_002713.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 110
Morutan : Fatih Terim beni arayip Onyekuru ile iletişime geç, taktik al, dedi.

Çok pis işler dönüyor transferlerde. Bu değirmenin suyu nereden geliyor diye soran da yok.
Şirket tarzı yönetiliyorlar geçmişten gelen borçları yok bir şekil döndürüyorlardır büyük takımlarımız istese fiyat direk zaten 3 kat artıyor o yüzden ucuza getiriyorlardır.

Morutan les gibi oynadi suya sabuna dokunmadi aslinda kotu oynamaya calisti bir vurayim surdan dedi gitti gol oldu dedigi saka degil bence gercekten kotu oynuyor bize gelmek icin su cumle bile becaliyi deli etmistir

Socios ve Stad anlaşmasından da çok yüklü paralar girecek 40 m euro bonservis harcasan bile taksitle aldıktan sonra limite 10 m euro civarı yansır paradan yana sıkıntı yok hepsini alırız

Yani umarım ama stad parasının hepsini 1 transfer döneminde harcamak doğru değil bence. 10 yıllık bir para alacaksın. Tek dönemde hepsini harcamak da bir risk.

Ben o kadar para verilebileceğini düşünmüyorum ama alınırsa da güzel olur tabi. İnş alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt