Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Hem söyletiler nereden çıktı bilmiyor, fiyatını düşürmek için de kötü oynadı ha. Yeme bizi murtaza hepimiz din kardeşiyizacaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem söyletiler nereden çıktı bilmiyor, fiyatını düşürmek için de kötü oynadı ha. Yeme bizi murtaza hepimiz din kardeşiyizacaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz
İkiside gelecek bence..Gerçeklik dışı bir şey yok..Beyler yüreğimiz pır pır sürekli Twitter kovalıyorum. Çok heyecanlıyım.
Ancak gerçekçi olmalıyız.
1) Hem Morutan hem Gedson'u alamayız. Morutan 8-9 olsa Gedson 13 olsa 22 eder. Daha alınacak Berkan da var. 4 de ona de 26.
O kadar paramız olduğunu sanmıyorum. Ha Burak Başkanım hepsini alsın. Odama posterini asacağım.
2) Bence Morutan mı Gedson mu derseniz Gedson derim ama Benfica bence hazırlık maçında çok beğendi bize koklatmak istemiyorlar.
3) Morutan ve Berkan geldi diyelim Peki nasıl yol izlemeliyiz.
Bence iki yol var.
a) Gedsona benzer 8 numara ucuz bulmalıyız.
Ama ben bunu gerçekçi bulmuyorum. 8 numara ucuz bulmak imkansız gibi bir şeydir. 8 numaraya paraya kıyacaksın.
b) Mecburen Taylan 8'e çekilmeli. Taylan Romen çocuk ikisi 8 oynayacak.
Bize şöyle çok sert ama pas atabilen ön libero lazım. Yani 6'ya sert pasör bir adam bulmamız şart.
8 numara bulmak zordur. Ancak piyasa ön libero kaynıyor. Ha ön liberonun da pasörünü bulmak kolay değil ama box to boxtan gene kolay.
Yani bence en mantıklı çözüm.
Bizden değil gardaş Rumen basınından çıktı. Menejeri sarı kırmızı paylaştı. Daha neacaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz
Götlerinden çevirmişler. İngilizce çeviride I don't know but I'd be happy yazıyordu. Galasaray söylentileri nereden çıktı diye çevirmek için artniyetli bir kuş olmak lazımacaba kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz
Becali'nin eli kolu bağlandı ki normalde 15 civarına satacakken çocuk yeni sözleşmeyi eliyle itti 2 sene sözleşmesi kaldı bu sene kalırsa seneye Becali 5-6 m euro veren yok mu diye kapı kapı gezer o yüzden bu sene transferi tamamlanırMorutan les gibi oynadi suya sabuna dokunmadi aslinda kotu oynamaya calisti bir vurayim surdan dedi gitti gol oldu dedigi saka degil bence gercekten kotu oynuyor bize gelmek icin su cumle bile becaliyi deli etmistir
abi bilmiyorum değişik hisler içindeyimHem söyletiler nereden çıktı bilmiyor, fiyatını düşürmek için de kötü oynadı ha. Yeme bizi murtaza hepimiz din kardeşiyiz![]()
gedson için 2+10’ların konuşulduğu yerde kendisinin transferi neden imkansız olsun ki?Beyler yüreğimiz pır pır sürekli Twitter kovalıyorum. Çok heyecanlıyım.
Ancak gerçekçi olmalıyız.
1) Hem Morutan hem Gedson'u alamayız. Morutan 8-9 olsa Gedson 13 olsa 22 eder. Daha alınacak Berkan da var. 4 de ona de 26.
O kadar paramız olduğunu sanmıyorum. Ha Burak Başkanım hepsini alsın. Odama posterini asacağım.
2) Bence Morutan mı Gedson mu derseniz Gedson derim ama Benfica bence hazırlık maçında çok beğendi bize koklatmak istemiyorlar.
3) Morutan ve Berkan geldi diyelim Peki nasıl yol izlemeliyiz.
Bence iki yol var.
a) Gedsona benzer 8 numara ucuz bulmalıyız.
Ama ben bunu gerçekçi bulmuyorum. 8 numara ucuz bulmak imkansız gibi bir şeydir. 8 numaraya paraya kıyacaksın.
b) Mecburen Taylan 8'e çekilmeli. Taylan Romen çocuk ikisi 8 oynayacak.
Bize şöyle çok sert ama pas atabilen ön libero lazım. Yani 6'ya sert pasör bir adam bulmamız şart.
8 numara bulmak zordur. Ancak piyasa ön libero kaynıyor. Ha ön liberonun da pasörünü bulmak kolay değil ama box to boxtan gene kolay.
Yani bence en mantıklı çözüm.
Cicalduyu kime kiraladık ki—————-Dieng
——-Berkan——-Gedson
Morutan Mohammed Kerem
Böyle bisey mi düsünülüyor?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkiside gelecek bence..Gerçeklik dışı bir şey yok..
Art niyetli değil beyinsiz kuş olmak lazımGötlerinden çevirmişler. İngilizce çeviride I don't know but I'd be happy yazıyordu. Galasaray söylentileri nereden çıktı diye çevirmek için artniyetli bir kuş olmak lazım
Neden 40?Bilmiyorum. 40 milyon sadece bonservise harcayabilir miyiz ? Ha harcarsak da şikayetçi olmam tabii.
Şirket tarzı yönetiliyorlar geçmişten gelen borçları yok bir şekil döndürüyorlardır büyük takımlarımız istese fiyat direk zaten 3 kat artıyor o yüzden ucuza getiriyorlardır.
gedson için 2+10’ların konuşulduğu yerde kendisinin transferi neden imkansız olsun ki?
öyle bir bütçe varsa, ki olduğu konuşuluyor.
çok rahat bu arkadaşa verilebilir.
arkadaşlar şunu hatırlatayım, sağ ve sol bek için sadece 1 milyon euro harcadık via Gurrpegi
Para var
Ve bu maçlarda kötü oynadığı söyleniyor yani mevki orası olmadığı için kötü oynamış olabilir mi?bugün oynadıkları maçta morutan'ı bizim oynatmayı planladığımız yerde herifler cordea'yı oynattılar
morutan kaleye biraz daha uzak sağ iç gibi oynadı.
hatta transfermarkt da o şekilde girmiş bölgesini.
ligin ilk maçında da öyle oynatmışlar.
arada avrupa maçı oynamışlar orada da sağ kanatta cordea oynamış.
bu adamın kanat olduğuna emin miyiz ?