Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bu Rumenler bizi baya sever. Yeni gençler bilmez ama bundan 10-15 sene evvel sürekli Türkiye’ye gelip çalışırlardı. Bende iki Rumen’le çalıştım zamanında. Bize çok kolay uyum sağlarlar.
şimdi işler değişti tabi. heriflerin ülke ekonomisi canlandı. biz ise yamulduk :(

Morutan ı stoch a benzettim niyeyse... Umarım sonu benzemez...
Ne alaka yahu.Biri dağ ise biri ova.Aralarinda en ufak bir benzerlik yok.Nasil benzettin çok garip.Biri geniş alanda hızı ile iş yapan bir adam,birisi dar alanda tekniği ile iş yapan adam.Yani iki farklı kanat oyuncusu Söyle deseler ikisinin ismini çok farklı iki kanat oyuncusu diye verebilirsiniz .

Bu arada Kayseri'de Dogan Alemdar diye kaleci var.

Bu çocuğu da almamız lazım. Hem iyi kaleci hem de Muslera bazı maçlarda yedek olur. Yabancı sınırlamasına yer açar.

Bu çocuk Muslera ile antrenman yaparsa ve arada oynarsa pişerse gelecekte bunu da satarız.

Yavaştan Muslera'ya halef bulmamız şart. Muslera artık biizm efsanemiz. Ama Hagi ve Sneijder gibi onun da sonu yaklaşıyor.

Hem de Muslera da çocukla ilgilenirse çocuk da pişer.

Galatasaray'ın 1 tane genç kaleci alması şart. Üstünde durulması gereken bir konu.

asd.webp

Bu çocuğu da almamız lazım. Hem iyi kaleci hem de Muslera bazı maçlarda yedek olur. Yabancı sınırlamasına yer açar.

Bu çocuk Muslera ile antrenman yaparsa ve arada oynarsa pişerse gelecekte bunu da satarız.

Yavaştan Muslera'ya halef bulmamız şart. Muslera artık biizm efsanemiz. Ama Hagi ve Sneijder gibi onun da sonu yaklaşıyor.

Galatasaray'ın 1 tane genç kaleci alması şart. Üstünde durulması gereken bir konu.
Doğan Alemdar daha 18 yaşında kendi düşüncem hem Altay'dan hem de Uğurcan'dan da potansiyelli kaleci ama 4 m euro'dan aşağı bırakmazlar. Lig maçlarında takip ediyordum refleksleri iyiydi penaltılarda da çok iyiydi ayakları da fena değil.

Aslında para harcayabiliyorsak Doğan'ı 4 m euro'ya satın alır Kayserispor'da 1 sene daha kiralık oynatırdım.

Kesinlikle Dogan, Muslera sonrasi isteyecegim isim. Ismi gecmemesi uzucu.

Doğan Alemdar daha 18 yaşında kendi düşüncem hem Altay'dan hem de Uğurcan'dan da potansiyelli kaleci ama 4 m euro'dan aşağı bırakmazlar. Lig maçlarında takip ediyordum refleksleri iyiydi penaltılarda da çok iyiydi ayakları da fena değil.

Abi o kadar iskelet kuruyoruz emek veriyoruz bence 3-4'ün hesabını bu konuda yapmamalıyız. İnanılmaz bir iskelet kurmaya doğru giderken buna gen bir kaleci de şart.

Hayır yedek kalecimizi Giresun'a verdik çok saçma bir iş yaptık.

Galatasaray taraftari sınırları cok zorluyo,fatih hoca ben fatih terim demeden taniyamayacak duruma geldiniz.haluk kurekli dinleye dinleye paranoyaklastik

Ne alaka yahu.Biri dağ ise biri ova.Aralarinda en ufak bir benzerlik yok.Nasil benzettin çok garip.Biri geniş alanda hızı ile iş yapan bir adam,birisi dar alanda tekniği ile iş yapan adam.Yani iki farklı kanat oyuncusu Söyle deseler ikisinin ismini çok farklı iki kanat oyuncusu diye verebilirsiniz .
İzleyip benzetmedim. Stoch gelirken de böyle yaygara kopmuştu. O yüzden benzettim. Morutan ı izlemedim hiç. Sadece bugünkü maçın özetini izledim. Onda da gol dışında görmedim. Ayrıca kendi attığı golden sonraki gollerde de arkadaşlarına koştuğunu görmedim yanlış hatırlamıyorsam. Belli ki takımdan ayrılmak istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt