Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.911
- 5.188
alsın götüne soksun madem becali. kimse bu çocuğa 8mden fazla vermez. seneye yarı fiyatına satmak zorunda kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberi okudum çevirinin son kısmı eksik olmuş. Diyor ki;
“ Eğer Becali 15 milyon isteğinde sabit kalırsa bu transferin 2021 yazında gerçekleşmesi çok zor.“
Belki henuz bilgi almamis olabilir abiRoşu daha önce Galatasaray’ın teklifi yok diyordu,şimdide yapacak diyor. Ne dediğini oda bilmiyor.
Biliyorum ama yabancı futbolcu ve yabancı pilot takım değildi birde onu denemek lazım.Hatta Berkan gibi gurbetçiler alınıp Süper lig takımlarına kiralanabilir.
Cumhur öyle ank, nevzat gibi transfer haberleri yapmaz. En guvendigim gazetecilerden. Bildiklerini yazar. Nedenler de dogrudur bence..Bak bunlar hakli nedenler
Sallıyor deyyus.Belki henuz bilgi almamis olabilir abi
Gelsin bizeguzel haber
Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, transfer komitesindeki görevini bıraktı. (TRT Spor)
O resim geldi mi?bugün GS KAP(alı) resmi paylaştı ho
Yani benfica surekli transfer yapiyo ortsahaya.gedson 88.dkda 8.degisiklik olarak oyuna girmeyi hakeden biri degil. Oynayacagi ve sevdigi Galatasaraya gitmek ister haliyle.biz bonservisinin bir kismini pesin verirsek 2 gune bile biter isCumhur öyle ank, nevzat gibi transfer haberleri yapmaz. En guvendigim gazetecilerden. Bildiklerini yazar. Nedenler de dogrudur bence..