Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harroui videolarda mükemmel ama maçlarını izlemek lazım tabi. 3m para değil eğer istikrarlı bir oyuncuysa. Ama 3m olsaydı Cicaldau alınmazdı ya. Harroui'yi alıp Gedson beklenirdi. Cicaldau, 2 Harroui parası sonuçta eğer bahsedildiği gibi 3m euro talep ediliyorsa.

Serkan korkmaz salagi

salih + dorukhan la mi oynarsin yoksa cicaldau+ Gedsonla mi hahahahahahahahhahahahahahaha
Dorukhan ne yapmış istediği parada 1.5 milyon euro. O çok övülen Salih ki bende yerliden dolayı rotasyon için olmasını isterdim ama Salih geçen sezon dışında ne oynamış. İsviçre liginde de tutunamamış biri.

Kiralama işi de sakat, oynatılmıyor gittikleri takımlarda. Bir çok gelecek vaadeden topçu (sabankay, eylik gibi) yok olup gitti. Çünkü kiralayan takım derdi ile dertlenmez ve oynatmaz, topçu heba olup gidiyor. Ancak çok yetenekli olan topçun varsa arda gibi onu kiralamak mantıklı çünkü oynatmak zorunda kalıyor hoca.. tabi kiralayan takımın hocası da az biraz futboldan anlaması gerek Ersun gibi… mesela Yunus bile ADS de yeterli süre bulmadı, ortalama bi 45 dk filan süre aldı..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende Berkan örneğini verdim zaten.Geçen sene bonservisi elindeyken alıp oyun sistemi kalitesi uygun bir takıma verseydik,şimdi ne bonservis parası konuşacaktık nede bu kadar bekliyecektik gelmesini.Olmazsa daçok bir şey kaybetmezdik.

AEK 'dan Levi Garcia 'ya çöksek Morutan ile uğraşana kadar. Net sağ kanat adam istersen sağ forvet oynat. Romanya'ya saplandık çıkamıyoruz.

Harroui videolarda mükemmel ama maçlarını izlemek lazım tabi. 3m para değil eğer istikrarlı bir oyuncuysa. Ama 3m olsaydı Cicaldau alınmazdı ya. Harroui'yi alıp Gedson beklenirdi. Cicaldau, 2 Harroui parası sonuçta eğer bahsedildiği gibi 3m euro talep ediliyorsa.
Farklı oyuncular yalnız biri daha defansif diğeri daha ofansif gibi. Harroui Gedson'un alternatifidir bence.

Gedsonun evet ofansif yetenekleri var ama adi anılanlardan daha defansif

Farklı oyuncular yalnız biri daha defansif diğeri daha ofansif gibi. Harroui Gedson'un alternatifidir bence.

Büyük ihtimalle öyle. Ama düşünüyorum bi Harroui - Gedson arkalarında da Berkan veya diğer yerlilerden biri, savunma anlamında 2-3 tık daha kuvvetli olurduk sanki. Maçını hiç izlemedim ama Harroui'nin , videolardan yola çıkarak konuşuyorum. Cicaldau'da hücuma ayrı bi zenginlik katıyor tabii

AEK 'dan Levi Garcia 'ya çöksek Morutan ile uğraşana kadar. Net sağ kanat adam istersen sağ forvet oynat. Romanya'ya saplandık çıkamıyoruz.
Tek bir oyuncuyla görüşmüyorlardır. O bölge için en az 3-4 oyuncu vardır belirlenen hepsiyle görüşülüyordur. Maddi ve tarz olarak hangisi daha uygun olursa o alınacaktır ama sağ kanata hücum olarak güçlü, defansif zaafları olan, içe kat eden biri gelir gibi bek seçimimize göre.

Godin 35 olmuş yav, tamam tecrübe, kaliteli bi abimiz ama bjk niye böyle bi yola giriyor anlamadım ne gerek var bu kadarına

coriere della sport insallah yalan haber yapmıştır,shaqiri hani Turkiyedeki teklifi düşünüyordu liverpollular😠

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt