Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godin 35 olmuş yav, tamam tecrübe, kaliteli bi abimiz ama bjk niye böyle bi yola giriyor anlamadım ne gerek var bu kadarına
godin, diego costa, texeira, ghezzal hep yasli topcularla ilgileniyorlar. ustelik kadrolari dinazorlarla dolu. Biz akillandik gibi bunlar akillanmadi.

Vida 32
Wellinton 32
Nsakala 32

Atiba 54
josef 32
Ghezzal 29 (gelirse)

Ilgilendikleri topcular hep 32+

AEK 'dan Levi Garcia 'ya çöksek Morutan ile uğraşana kadar. Net sağ kanat adam istersen sağ forvet oynat. Romanya'ya saplandık çıkamıyoruz.
1 adam aldık sadece 1. bir tane de isim var ortada daha net bişey yok. Nasıl Romanya'ya saplandık?

Ghezal marsilyaya mi nereye gidiyosan git birader,birak yakamizi.mert hakan gibi tek sezonluk topcu istemiyorum takimima

Büyük ihtimalle öyle. Ama düşünüyorum bi Harroui - Gedson arkalarında da Berkan veya diğer yerlilerden biri, savunma anlamında 2-3 tık daha kuvvetli olurduk sanki. Maçını hiç izlemedim ama Harroui'nin , videolardan yola çıkarak konuşuyorum. Cicaldau'da hücuma ayrı bi zenginlik katıyor tabii
SAvunma daha kuvvetli olursun ama ortada yine skor sıkıntısı çekersin. Cicaldau bizim hem duran top kullanan oyuncu eksiğimizi, hemde ceza sahası dışı şut veya ortadan ceza sahası içine koşu yapan oyuncu eksiğimizi kapatacak biri, ki Emre Akbaba sadece bunu yaptığı için oynuyordu ve bu koşular sayesinde kazandırdığı puanlar var

godin baya düşüşte anlasilan,alırlarsa görürüz nasılmış

1627293345596.webp

gelsin diyen kaç kişiyiz

Bende Berkan örneğini verdim zaten.Geçen sene bonservisi elindeyken alıp oyun sistemi kalitesi uygun bir takıma verseydik,şimdi ne bonservis parası konuşacaktık nede bu kadar bekliyecektik gelmesini.Olmazsa daçok bir şey kaybetmezdik.

Berkan’ı bu yıl alıp versen oynatır, geçen yıl alıp verseydin oynatmazlardı. Çünkü kendi topçusu değil ve güvenmiyor. Güvense kendisi bedava alacaktı. Ayrıca bizde güvenmedik almadık çünkü ne vereceği belli değildi ki hala belli deği, şüphelerim var açıkçası büyük takımda oynayacak bir mental yapıya sahip mi diye

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt