Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin belki bizden avantajlı olduğu tek mevkii teknik direktörlük mevkii.
Tek başına teknik direktör değil, teknik ekip.

Fatih hoca her ne kadar geçmişte imparator olsa da, tahtına veliaht bulup yetiştirme konusunda geç kaldı. Ayrıca gerçekten yardımcı olabilecek yardımcıları da yok. Hepsi emir eri.
Yaşlandıkça inatçılığı da artıyor.

Bundan dolayı ne kadar iyi transfer yapsak ta, iyi kadro kursak ta hoca faktörü endişe yaratıyor...

Fatih hoca sunan gönderilse taraftarın tepkisi ne olur acaba , her ne kadar gitmesini isteyenlerin sayısı geçen senelere göre artsa da bence yine de tepki görür böyle bir durumda yönetim..

Bence hala yeterli zaman var yeni hocanın takımı istediği sisteme kondisyona felan adapte etmesine.sonuçta lige 1 aya yakın zaman var.ben isterim açıkçası aç zeki gerçekten futbola kendini adayan şöyle 45 yaşlarında bi hoca.ama o kadar pislik bi düzen varki türk oyuncular başarıyı getirecek antreman metodu onları yorar diye grup olup hocayı yiyebilirler.eğer yönetim hoca arkaında durur inanırsa hocaya o zaman görürüm o oyuncuları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alıyorsan morutani alacan tanase felan bize göre değil oyuncu kötü anlamında ya da değil anlamında demiyorum ama 27 yaşına gelmiş adam hiç gerek yok

Günaydın mesajında admin bilet alın maça gelin mesaji vermiş. Bugün transfer yok

Rumenler bu gidisle herkesi yazacak bize.tanaseyi bile yazmislar.ama mevkisi 10 numara ve sahte 9mus. kanat degil.önceliğimiz olan mevkilere bakarsak haber uydurma gibi.biz tabiki çalım yetenegi yuksek, kanatlarda etkili morutani alacagiz insallah😎

IMG_1225.webp
IMG_1226.webp

Bu ne anlatmak istemiş f5 e mi gidiyor yoksa bize mi geliyor.bize atılan gollerden sonraki sevinç fotoları bizim sahada .

Bu mac var diye transfer olmaz olayi ne sacma ya. Transfer gelince oyuncularin morelimi bozulacak? Diyelim bozuldu cok mu fark edecek zaten elenmisiz. Alabiliyorsak hemen bitirelim son asamada olan transferleri. Dun de söyledim, uefaya kadro bildirimi 30 temmuz diyorlar. Kim bitme asamasindaysa hemen transfer edip idmanlara cikmali ve uefa kadrosuna bildirilmeli..

Eee sadece emre değil ki yaptığımız tüm transferler 5 haftadan sonra bizim idmanlari yiyince oraları buraları dağılıyor.
Aynı şeyi söyleyecektim hatta sezon başı hazırlığını diğer takımlarda yapmış oyuncular çok iyi performans verirken bizde yapan oyuncular dibi görüyor.Üzerine sürekli de sakatlaniyor.Taylan haricî fiziksel gelişim gösteren oyuncu da yok aksine.Bu da gösteriyor ki gelişimler bireysel, çöküş antrenman programları ve teknik heyet nedeniyle oluyor.Bu problemin çözümü için yönetimin acilen bu duruma eğilmesi gerekiyor ya da birilerinin çıkıp bizim gibi"kral çıplak"deyip kamuoyu oluşturması gerekiyor.

Bu mac var diye transfer olmaz olayi ne sacma ya. Transfer gelince oyuncularin morelimi bozulacak? Diyelim bozuldu cok mu fark edecek zaten elenmisiz. Alabiliyorsak hemen bitirelim son asamada olan transferleri. Dun de söyledim, uefaya kadro bildirimi 30 temmuz diyorlar. Kim bitme asamasindaysa hemen transfer edip idmanlara cikmali ve uefa kadrosuna bildirilmeli..

Ekli dosyayı görüntüle 132394Ekli dosyayı görüntüle 132395

Bu ne anlatmak istemiş f5 e mi gidiyor yoksa bize mi geliyor.bize atılan gollerden sonraki sevinç fotoları bizim sahada .

Hani bizim sahaya çıkarken koridorda efsane fotolarımız arkasındayken felan çekse ya da tribünde galatasaray yazısı arkasındayken çekilen fotoyu paylaşsaa kıllanmam ama attıkları gollere sevinirkenki fotoları paylaşmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt