Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene en kaliteli kadro kimde sizce ? Ben açık ara 7bahce nin kadrosunun kaliteli olduğunu düşünuyorum.

Adamlarda novak gibi adam yedek , gustavo.yedek , bizde olsa direkt oynatirdik. Umarım vitor eline ayağına dolastirir da su yalı çocuğu üzülerek gider
Ben pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

Bilinen birşey ama maksat nöbette hareket olsun

Dağ gibi adamı şu karı bitirdi gitti golcülüğünü dünya izleyemedi ...

fbJKfeI8TzMyRyOw-636313178016779154.jpg

Emre Kılınc’ın Sivas’taki gollerini asistlerini izledim az once cok iyi yaw. Bu herif yurtdışında olsa minimum 7-8m euro isterler Sivas performansiyla. Bize gelince neden yüzde 30’unu anca veriyor acaba bu topcular

Kodes sessiz ve soğuktu , dışardan bir kap nağaraları duydum ama büyütülecek birşey değilmiş.

Emre Kılınc’ın Sivas’taki gollerini asistlerini izledim az once cok iyi yaw. Bu herif yurtdışında olsa minimum 7-8m euro isterler Sivas performansiyla. Bize gelince neden yüzde 30’unu anca veriyor acaba bu topcular
O serbestliği vermiyoruz oyuncuya, rakipler de Sivas serbestliğini vermiyor.

Bir oyuncuyu serbest oynattığında yapabilecekleriyle, takım içi rolde yapabilecekleri çok farklıdır.

Fatih Terim'in yeterince faydalanamadığını düşünüyorum ama oyun şablonu ve kadromuzun da yapısı sebebiyle bu durum biraz da..

Cicaldau başarılı olursa kanatlara sarkan ve pas trafiğine daha fazla dahil olan bir emre kılınç görebiliriz yada sürekli yedek bırakır hoca.

eski yıllara nazaran oyuncu küstürmeye neden oluyor hocanın bu tutumu.önemli olan her oyuncuyu kullanabilmek ve her daim hazır tutabilmek

Fatih Terim'in yeterince faydalanamadığını düşünüyorum ama oyun şablonu ve kadromuzun da yapısı sebebiyle bu durum biraz da..

Cicaldau başarılı olursa kanatlara sarkan ve pas trafiğine daha fazla dahil olan bir emre kılınç görebiliriz yada sürekli yedek bırakır hoca.

eski yıllara nazaran oyuncu küstürmeye neden oluyor hocanın bu tutumu.önemli olan her oyuncuyu kullanabilmek ve her daim hazır tutabilmek
Bence mevzu takım içi rolünün artması.

Hem pres yap, hem boşa çık, hem adam kovala deyince topu aldığında vuracak gücü kalmıyor. Messi ile Ronaldo'yu yıllarca 8-9 km koşturdular, savunma yaptırmadılar hücumda maksimum verim almak için.

Anadolu takımı bile büyük takım arasındaki temel fark bu bence. Leicesterdaki Mahrezle City'deki Mahrez'in farkı da buna güzel bir örnek.

Ortasahaya Berkan'in ve bir yabancı oyuncunun daha katılımıyla Emre Kılınç kanat rotasyonuna dahil olur. Kendisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ortasahada gerek yaratıcılığı, gerek oyun içi etkinliği düşüyor bence. O tempoyu kaldıracak bir oyuncu değil her ne kadar bazen idare eder gözükse de. Kerem ve Baris Alper'le forma rekabetine girer. Kendisini pek beğenmesem de özgüven olarak kendini toparlaması lazım, kanatta o şansı bulacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt