Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu ben yazsam yeni üye kesin fenerli diye asardınız.

Galatasaraya yıllarca bu kadar istikrarlı hizmet etmiş nadir oyunculardan Muslera ve ona yapılan bu muamele beni şok ediyor.

Nankörsünüz beyler. Futbolda duygusallık olmaz falan geçin bu ayakları
nankörüm, muslera dehlenmeli

Şunu ben yazsam yeni üye kesin fenerli diye asardınız.

Galatasaraya yıllarca bu kadar istikrarlı hizmet etmiş nadir oyunculardan Muslera ve ona yapılan bu muamele beni şok ediyor.

Nankörsünüz beyler. Futbolda duygusallık olmaz falan geçin bu ayakları

Yazan arkadaş Beşiktaşlı zaten.

Buffon Galatasaray İn kalecisi olsa 40 yaşına kadar hayatta futbol oynayamazdı. Buna eminim.

Bayern Münih gibi parali takim bile cok prensipli, efsanesi Alaba ya teklif etmedi bütcesinden fazlasini Alaba gitti, coman ve goretzkaya da vermiyor su an ve pazarliklari durdurdu, aynisini kroosa da yapmislardi, boatengi de gönderdiler, biyerleri eksildimi? Isteselerdi rahatlikla verebilirlerdi cok yüksek maaslari

Muslera'nın maaş konusunu savunmuyorum asla ama Bayern çok uç bir örnek bu herifler transfer işinin kitabını yazdı resmen bilhassa bossmani harika kullaniyorlar

harika

hocamızı izleyelim

1627381710939.webp

Bize çok güzel çok yetenekli kaleciler gelecekti de Muslera korkusundan hepsi yan çizdi. Altay ın falan ilk tercihi bizdik. Muslerayı kesemem diye hepsi kaçıyor.

Bizim taraftar profilinde şunu gördüm , çok net tespit edilebilen bir durum bu.
Son 2 seneye kadar , terim ve Muslera tartışılmıyordu , tartışanda kuş oluveriyordu. Ama son 2 senedir oynanan leş futbol hiç bitmez denilen FT bin kredisini bitirdi galiba taraftarimizin gözünde , şahsen bende bitirdi...

En azılı hoca sempatizanları bile eleştiriyor artık. Bu güzel bişey aslında , her başarı önce sorgulamaktan geçiyor

3.5 milyon euro maaş alıp 4 ay oynadı sakatlığından dolayı, ilk devreye göre daha kötü defansif performans gösterdik.

Ezbere yorumlarla gelmeyin bana.

Altay geçen sene kaç maç aldırdı Fener'e ona bakarsan, maaşı da 500 bin euro.

10 maç kazansak aldığı maaşı karşılamıyor diyorum hala hikaye anlatıyorsunuz bana.
Sen Altay'ın maaşının öyle kalacağını mı sanıyorsun?

Forumda can sıkıntısından Muslera üzerine geyik yapılıyor belli ki. Böyle devam ederse 2. aşamada korkarım Muhammed'i de bu sezon elden çıkarmalıyız yoksa patlayacak safsataları başlayacak.

Acikcasi bu sene de sampiyon olamazsa gider diyordum ama PSV macindan sonra " 3 sene istiyorum " deyince 3 seneyi tamamlamak istedigi bariz belli.
Fatih hocam dünyanın belki de en iyi Galatasaraylisidir... Ama hocamla bizim yani taraftarın arası giderek açılıyor.. bunu farkediyor mu acaba... Umarım farkediyordur ... Ben en çok eleştiren taraftarımızın bile aslında hocayı çok sevdiğine eminim ama işte..

musleraya futbolu bırak mı diyoruz alla alla zamanı gelince juve de buffon'u dehledi adam ordan oraya geziyor maaş topluyor
Muslera da Galatasaray performansının altına düştüğünde dehleriz merak etme. Hala Türkiye deki en iyi kaleci muslera...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt