Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abim kaçmış gitmiş işte. Sen şimdi git İrfan can için teklif yap bakalım kaç milyon isteyecekler. Şimdiden al listene görüşmelerini yap sözleşme uzatma seni alacağız de. Olsun bitsin. Biz de istiyoruz yerli genç yıllarca kalemizi teslim edebileceğimiz birini. Ama bu muslera yı kötülemeye onu küstürmeye gerek birşey değil. Ayrıca muslera nın kendisi de yerli genç kaleciler ile ilgileniyor ve eminim bir tanesi geldiğinde önünü açmak için gereken herşeyi yapacaktır.
Kerem kardeşim adama Firavun gibi maaş verirsen kimse gelmiyor sorun bu. Maaşının indirimli hali 2,5 milyon Euro olursa gelecek olan genç derki ben ağzımla kuş tutsam bu parayı verdikleri adamı kulübeye koymazlar. Ayrıca sen benim ne demek istediğimi yabancı kuralı uygulanırken ve kadro yapamazken anlayacaksın. Unutma oyunda 3 yerlinin kulübe de de 3 yerli yedeği olacak. Herneyse uzattım mevzuyu.

Fatih hocam dünyanın belki de en iyi Galatasaraylisidir... Ama hocamla bizim yani taraftarın arası giderek açılıyor.. bunu farkediyor mu acaba... Umarım farkediyordur ... Ben en çok eleştiren taraftarımızın bile aslında hocayı çok sevdiğine eminim ama işte..
GS'lılığını tartışmam

Bize kattıklarını tartışmam

Keza yaşattığı sevinçleri tartışmam

Amaaa olmayınca da olmuyor yani

O da bir gerçek artık

ALP-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bütün süperlig başkanları bugün Tff nin kongresinde olmicakmıydı, kulüpler birliği olarak. Hatta Alanya başkanıylada konuşcaktı göyaa bizim başkan

Yarınmış. Rodop yanlış söylemiş, bugün diyerek. İbra oylaması çoğunluk sağlanmazsa Perşembe, yine çoğunluk sağlanmazsa kesin olarak haftaya yapılacakmış.

Muslera'nın maaş konusunu savunmuyorum asla ama Bayern çok uç bir örnek bu herifler transfer işinin kitabını yazdı resmen bilhassa bossmani harika kullaniyorlar

Tabi orasi öyle, söylemek istedigim sadece vefa mefa bos isler, adamlar gözünü kirpmadan efsanelerini yolcu ediyorlar kulubün menfaati icin

Bize çok güzel çok yetenekli kaleciler gelecekti de Muslera korkusundan hepsi yan çizdi. Altay ın falan ilk tercihi bizdik. Muslerayı kesemem diye hepsi kaçıyor.
Altay bize geliyordu o da bu sebeble gelmedi. Mert'te aynı şekil. Maaşı 1,5 olsa Muslera'nın sorun olmayacak ama adam 3 küsür alınca bu çocuklarda haklı oluyor.

Fatih hocam dünyanın belki de en iyi Galatasaraylisidir... Ama hocamla bizim yani taraftarın arası giderek açılıyor.. bunu farkediyor mu acaba... Umarım farkediyordur ... Ben en çok eleştiren taraftarımızın bile aslında hocayı çok sevdiğine eminim ama işte..

Eskiden takımda 10 tane de eksik olsa "sahaya 11 kişi çıkıyoruz" diyordu. Son geldiğinden beri yok yan yattı, yok çamura battı, yok Ocak'ı bekleyin, Temmuz'u bekleyin vs. sürekli oyunculara ve oyuncuların kapasitelerine suç buluyor. Bir kere bile kendinde hata bulmuyor sevgili hocamız.
Geçen sene BJK maçında saldırsak gol atacağız ama son iki maçta rakiplere fark atıp şampiyon olabileceğini hayal edecek kadar egosu yükseldi hocanın. Denizli maçının ve MAlatya maçlarının ilk yarılarındaki rahatlık ve takımın oynadığı kontrollü futbol Hoca'nın melekelerinin nasıl da kaybolduğunun bir göstergesi.
Eski hoca maç esnasında saçma sapan hatalar yapan oyuncuyu ilk yarının sonunu beklemeden döverek alırdı oyundan. Şimdi bakıyoruz maçı izliyor. 55-60 gibi 3-4 değişiklik birden yapıyor. Neyi bekliyorsun mübarek? PSV maçında Arda'yı hadi hata yaptın 11'e aldın. Çıkartsana 20-30 arasında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt