Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.215
- 21.631
- 2.288
Valla cok iyi takim kurulmali. Onun icin en az 4 transfer daha istiyorum.3 Sene daha dişimizi sıkacağız artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla cok iyi takim kurulmali. Onun icin en az 4 transfer daha istiyorum.3 Sene daha dişimizi sıkacağız artık.
Kerem kardeşim adama Firavun gibi maaş verirsen kimse gelmiyor sorun bu. Maaşının indirimli hali 2,5 milyon Euro olursa gelecek olan genç derki ben ağzımla kuş tutsam bu parayı verdikleri adamı kulübeye koymazlar. Ayrıca sen benim ne demek istediğimi yabancı kuralı uygulanırken ve kadro yapamazken anlayacaksın. Unutma oyunda 3 yerlinin kulübe de de 3 yerli yedeği olacak. Herneyse uzattım mevzuyu.Abim kaçmış gitmiş işte. Sen şimdi git İrfan can için teklif yap bakalım kaç milyon isteyecekler. Şimdiden al listene görüşmelerini yap sözleşme uzatma seni alacağız de. Olsun bitsin. Biz de istiyoruz yerli genç yıllarca kalemizi teslim edebileceğimiz birini. Ama bu muslera yı kötülemeye onu küstürmeye gerek birşey değil. Ayrıca muslera nın kendisi de yerli genç kaleciler ile ilgileniyor ve eminim bir tanesi geldiğinde önünü açmak için gereken herşeyi yapacaktır.
GS'lılığını tartışmamFatih hocam dünyanın belki de en iyi Galatasaraylisidir... Ama hocamla bizim yani taraftarın arası giderek açılıyor.. bunu farkediyor mu acaba... Umarım farkediyordur ... Ben en çok eleştiren taraftarımızın bile aslında hocayı çok sevdiğine eminim ama işte..
YarinYa bütün süperlig başkanları bugün Tff nin kongresinde olmicakmıydı, kulüpler birliği olarak. Hatta Alanya başkanıylada konuşcaktı göyaa bizim başkan
Ağlamasınlar daha bu iyi günleriKüfürün kralıni yapmak serbestEkli dosyayı görüntüle 132408
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Küfürün kralıni yapmak serbestEkli dosyayı görüntüle 132408
Ya bütün süperlig başkanları bugün Tff nin kongresinde olmicakmıydı, kulüpler birliği olarak. Hatta Alanya başkanıylada konuşcaktı göyaa bizim başkan
Muslera'nın maaş konusunu savunmuyorum asla ama Bayern çok uç bir örnek bu herifler transfer işinin kitabını yazdı resmen bilhassa bossmani harika kullaniyorlar
Bişeyide düzgün söyle be adam.Yarınmış. Rodop yanlış söylemiş, bugün diyerek. İbra oylaması çoğunluk sağlanmazsa Perşembe, yine çoğunluk sağlanmazsa kesin olarak haftaya yapılacakmış.
antipatik bjk'lilerin prototipi bu adam.Küfürün kralıni yapmak serbestEkli dosyayı görüntüle 132408
Altay bize geliyordu o da bu sebeble gelmedi. Mert'te aynı şekil. Maaşı 1,5 olsa Muslera'nın sorun olmayacak ama adam 3 küsür alınca bu çocuklarda haklı oluyor.Bize çok güzel çok yetenekli kaleciler gelecekti de Muslera korkusundan hepsi yan çizdi. Altay ın falan ilk tercihi bizdik. Muslerayı kesemem diye hepsi kaçıyor.
Fatih hocam dünyanın belki de en iyi Galatasaraylisidir... Ama hocamla bizim yani taraftarın arası giderek açılıyor.. bunu farkediyor mu acaba... Umarım farkediyordur ... Ben en çok eleştiren taraftarımızın bile aslında hocayı çok sevdiğine eminim ama işte..
O zaman gitde transfer yap Saim bana bunlarla gelme.Forumda can sıkıntısından Muslera üzerine geyik yapılıyor belli ki. Böyle devam ederse 2. aşamada korkarım Muhammed'i de bu sezon elden çıkarmalıyız yoksa patlayacak safsataları başlayacak.
Kerem itiraf et ben Muslera'yım de.Muslera da Galatasaray performansının altına düştüğünde dehleriz merak etme. Hala Türkiye deki en iyi kaleci muslera...