Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 768
morutanı överken ben 6:58
Daha önce böyle topçu öven görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morutanı överken ben 6:58
Drogba niye gelsin adam kendi ülkesinde ilah gibi federasyon başkanlığına oynuyor. Ülke elçisi konumunda. Antrenör olsa Chelsea efsanesi adam gider orda baslar alt yapıdan yükselir. Niye gelsin Galatasaray'a adam burda 1.5 yıl oynadı alt tarafı. Ben anlamiyorum bizim taraftarda ki kendini yüksekte görme durumunu.Şino, Drogba, Melo … ve daha niceleri var çağırsak koşarak gelcek olan. Anlamadığım bunları istemiyor gidiyor Necatiyi yapıyor yardımcı. Olsun kardeşim o da olsun ha bu yazdıklarım da. Antremana çıkan bir oyuncu karşısında Drogbayı görürse önünü ilikler. Ağzından çıkan herşeyi merakla dinler. Tranferleri de etkiler. Herşeye artı katkısı olur.
Aşık olmuş haDaha önce böyle topçu öven görmedim![]()
Medyada yazılanları özel haber diye veriyorRodopun akreditasyonunu neden iptal etmişler hocam ? Yönetim neden sevmiyor rodopu
Sen çağır bakim geliyo mu gelmiyo muDrogba niye gelsin adam kendi ülkesinde ilah gibi federasyon başkanlığına oynuyor. Ülke elçisi konumunda. Antrenör olsa Chelsea efsanesi adam gider orda baslar alt yapıdan yükselir. Niye gelsin Galatasaray'a adam burda 1.5 yıl oynadı alt tarafı. Ben anlamiyorum bizim taraftarda ki kendini yüksekte görme
2.8 alıyordu M. Cengiz döneminde. 18 milyon TL KAP açıklaması var. Dönemin kuruna göre 2.78 milyon euro yapıyordu. Ha şimdi ne kadar alıyor bilmiyoruz, malum KAP'a açıklama yapmıyorlar artık.Var mı 3 milyon euro aldığına dair KAP açıklaması? Yoksa ve 1 milyon euro alıyorsa attığın iftira yüzünden utanacak mısın peki?
Arkadaşlar bir şeylerin sorgulanması niye zorunuza gidiyor , Muslera babanızın oğlu mu ? Sanki biz geçmişte yaptıklarını unuttuk bir siz hatırlıyorsunuz. Kurun durumu ortadayken böyle vefa temalı mesajların hiç bir mantığı yok . Bu maaşa itiraz etmenin de Muslera'yı sevip sevmemekle ilgisi yok.
Adam Uruguay milli takımının da kalecisi aynı zamanda. Şimdi kalede yerli bir kaleci olsa ve muslera ile ilgileniyor olsa videosunu izleyip muslera yı kesinlikle almalıyız diye dolanırsınız ortada...![]()
MusleraMuslera
Taylan - Gedson
Veya
Irfan
Dieng Gedson
Hangisini tercih edersiniz? Tabi Dieng yerine baska birisini de kullanabilirsiniz.
Fazla masraf olur diye yapmazlar bence, belki Zeytinburnuspor ile yaparlar.Bir hazırlık maçı yapsak Psv maçından sonra
yeni transferleri görelim
Musleranın Tudor’u kovdurmak için yedigi goller cümlesi çok ağır bir itham , lütfen kendi değerlerimize böyle zarar vermeyelim.İnsanlar çabuk unutuyor Musleranın Tudor’u kovdurmak için yediği golleri. Ayrıca Taffarel gitti diye kötü oynadığı dönemler de oldu. Kimse kusursuz değil ama kimse öyle Metin Oktay gibi Galatasaraylı da değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.8 alıyordu M. Cengiz döneminde. 18 milyon TL KAP açıklaması var. Dönemin kuruna göre 2.78 milyon euro yapıyordu. Ha şimdi ne kadar alıyor bilmiyoruz, malum KAP'a açıklama yapmıyorlar artık.
YA BUNA COK GÜLDÜM HAKKİNİ HELAL ETMuslera 6 no mu
2.8 alıyordu M. Cengiz döneminde. 18 milyon TL KAP açıklaması var. Dönemin kuruna göre 2.78 milyon euro yapıyordu. Ha şimdi ne kadar alıyor bilmiyoruz, malum KAP'a açıklama yapmıyorlar artık.