Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şino, Drogba, Melo … ve daha niceleri var çağırsak koşarak gelcek olan. Anlamadığım bunları istemiyor gidiyor Necatiyi yapıyor yardımcı. Olsun kardeşim o da olsun ha bu yazdıklarım da. Antremana çıkan bir oyuncu karşısında Drogbayı görürse önünü ilikler. Ağzından çıkan herşeyi merakla dinler. Tranferleri de etkiler. Herşeye artı katkısı olur.
Drogba niye gelsin adam kendi ülkesinde ilah gibi federasyon başkanlığına oynuyor. Ülke elçisi konumunda. Antrenör olsa Chelsea efsanesi adam gider orda baslar alt yapıdan yükselir. Niye gelsin Galatasaray'a adam burda 1.5 yıl oynadı alt tarafı. Ben anlamiyorum bizim taraftarda ki kendini yüksekte görme durumunu.

Yerli kaleci konusunda da şunu söyleyeyim son olarak.

İddia edilen argümanlarda ciddi problem var.

20 seneye bakıyoruz, yerli kalecilere şans verdiğimiz sadece 1 sene var.

Oradaki kaleciler de Orkunla Aykut, ondan önce ise Hayrettin.

Bu örneklerin olduğu ortamda "Yerli kaleci bizde olmuyor." diyemezsin, doğru düzgün denememişsin ki denediğin tek yılda da şampiyon olmuşsun zaten.

Mondragon, Taffarel, Muslera alıp arkasına Kerem, Aykut, Eray falan koyuyorsun sonra da yerlilerde iş yok diyorsun.

Rodopun akreditasyonunu neden iptal etmişler hocam ? Yönetim neden sevmiyor rodopu
Medyada yazılanları özel haber diye veriyor
Onca isme özel yayın açtılar ha geldi ha gelecek diye
Boey ile felan anlaşınca Boey, Cicaldau hayırlı olsun diye yayın açtılar şaka gibi
Kim niye sevsin ki bu adamı

Drogba niye gelsin adam kendi ülkesinde ilah gibi federasyon başkanlığına oynuyor. Ülke elçisi konumunda. Antrenör olsa Chelsea efsanesi adam gider orda baslar alt yapıdan yükselir. Niye gelsin Galatasaray'a adam burda 1.5 yıl oynadı alt tarafı. Ben anlamiyorum bizim taraftarda ki kendini yüksekte görme
Sen çağır bakim geliyo mu gelmiyo mu

Var mı 3 milyon euro aldığına dair KAP açıklaması? Yoksa ve 1 milyon euro alıyorsa attığın iftira yüzünden utanacak mısın peki?
2.8 alıyordu M. Cengiz döneminde. 18 milyon TL KAP açıklaması var. Dönemin kuruna göre 2.78 milyon euro yapıyordu. Ha şimdi ne kadar alıyor bilmiyoruz, malum KAP'a açıklama yapmıyorlar artık.

Arkadaşlar bir şeylerin sorgulanması niye zorunuza gidiyor , Muslera babanızın oğlu mu ? Sanki biz geçmişte yaptıklarını unuttuk bir siz hatırlıyorsunuz. Kurun durumu ortadayken böyle vefa temalı mesajların hiç bir mantığı yok . Bu maaşa itiraz etmenin de Muslera'yı sevip sevmemekle ilgisi yok.

İnsanlar çabuk unutuyor Musleranın Tudor’u kovdurmak için yediği golleri. Ayrıca Taffarel gitti diye kötü oynadığı dönemler de oldu. Kimse kusursuz değil ama kimse öyle Metin Oktay gibi Galatasaraylı da değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Taylan - Gedson
Veya
Irfan
Dieng Gedson
Hangisini tercih edersiniz? Tabi Dieng yerine baska birisini de kullanabilirsiniz.

İnsanlar çabuk unutuyor Musleranın Tudor’u kovdurmak için yediği golleri. Ayrıca Taffarel gitti diye kötü oynadığı dönemler de oldu. Kimse kusursuz değil ama kimse öyle Metin Oktay gibi Galatasaraylı da değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Musleranın Tudor’u kovdurmak için yedigi goller cümlesi çok ağır bir itham , lütfen kendi değerlerimize böyle zarar vermeyelim.

Millet 130 kg futbolcusunu pazarlamak için 1001 yalan haber uyduruyor , biz değerlerimizi eziyoruz. Lütfen..

2.8 alıyordu M. Cengiz döneminde. 18 milyon TL KAP açıklaması var. Dönemin kuruna göre 2.78 milyon euro yapıyordu. Ha şimdi ne kadar alıyor bilmiyoruz, malum KAP'a açıklama yapmıyorlar artık.

Biliyorum o dönem kaç aldığını, geçen sene pandemide 12 milyon liraya düşürdüğü de çokça yazıldı ama 3 milyon euroyu basından okuyanlar çıkıp da 12 milyon lira aldı demedi hiç. Yiğit Şardan bile adayken açıkladı pandemide indirim yapmış diye.

Euro olarak yazmak da makul değil sözleşme başında 2.8se bitişinde de 1.8e geliyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt