Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya üzerinde en nefret ettiğim zihniyet bunlar gerçekten, 2 sene şampiyon olurken de aynılardı şimdi de aynılar. Adamları şampiyon yapan ikiliden biri kaçmış üstüne son 10 maç sözleşmesi uzamasın diye oynamamış diğeri 3 kuruş fazla para koparmak için uğraşıyor ama bunları kalsa herkes Tjk'ye gelmek istiyor.

Yıllardır bir kere dahi zor ŞL grubuna düşmediler, bir sene düşseler de alsalar boylarının ölçüsünü keşke.
Bu sene avuçlayacaklar gibi hissediyorum.

Bugün sessiz bir gün 3 transfer yaptık pusuya yattık herhalde..

Yalan iftira ile Fatih Terim düşmanlığı yapılarak, Fatih Terim’i eleştirme fırsatı verilmiyor maalesef..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yalan , iftira ve boş argümanların eleştiri kisvesi altında yapılıyor olması eleştiri kültüründen bir haber oldunduğunun göstergesi..çünkü bu tarz tarz proveke edici mesajlara aksiyon oluştuğunda hemen eleştiride mi yapılmasın denilip biatçı zırvası ortaya atılıyor..tamam körü körüne biatçılık yapıp toz kondurmayanlarda var onu da savunmuyorum zaten..ama bu iki uç noktalara giden tartışmalar yüzünden forumda bütün konularda zemin kayıyor..başlıyor kısır tartışmalar..yine de bu forumda doğru ve realitesi olan tespitlerle eleştiri yapan arkadaşlar da var..onların hakkını da yemeyelim..

forumda başka başlıklarda gezersen muhalefet olunan konular olduğunu görürsün

keşke muslerespor olsa da onu tutmasak

hemen savunmaya geçiliyo sorgulanan sıkıntılı bir durum olunca. Burda ölsün bitsin diyen de yok hemen gaza gelmeye yer aramayın ve kralcılıga ara verip nefeslenmek iyi gelebilir. bence .

benim kimseye kralcılık yaptığım yok muslera bu kulübe yaptığı hizmetle aldığı maaşın karşılığını misliyle vermiştir. ve son olarak üslubuna dikkat et karşında 20 yaşında çocuk yok

Tottenham’dan Toby Alderweireld, Katar ekiplerinden Al-Duhail’a 13 milyon pound karşılığında transfer oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt