Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson gelmiyorsa kendisine mutluluklar dilenmeli ve başka isimlere uğraşılmalı
Eminim alternatiflere ugraşılıyordur da
Geçmişte tek bir futbolcunun peşine takılıp kalmaktan çok çektik
Tamam Gedson'u istiyoruz ama lig de yaklaşıyor bir taraftan bir an evvel orta sahayı kurmak lazım

Ben şey diyorum yardımcı olarak gelip bizimden eğitimini alıp yükselen. Yoksa çok var teknik direktör olupda başarılı olan.
Aslında benim demek istediğim biraz sağlam yardımcılar alsın, takmış kafaya 1-2 adam. Her işin bir uzmanı var artık çağa ayak uydurmak lazım. Herşeye sen yetişemezsin,herbişeyi göremez ve bilemezsin.

Elim uğurludur beyler, avuçlayacaklar bu sene.

resim_2021-07-27_144748.webp

Hacettepe' de Tıp fakültesinde ruh sağlığı branş derslerinde , psikoanaliz kişilik bozukluklarında , aidiyet karmaşası altında dayatılan takım tutma zorunluluğunu incelemiştik.. normalde takım tutmak bir tercih iken ekonomik kriz dönemlerinde halkın tepkisini minimize etmek için o dönemin gençlerinin bu aidiyet zorunluluğuni aşılayip , kişilik bozukluğuna yol açıldı deniliyordu..

Bu Turgay Demir , Bülent uslu gibi adamların vaka durumlari bu..

Bizde de var böyleleri , Allah şifa versin.

Mehmet Fikret bey kiracı miydiniz acaba?

O adam bizim eski şef scout'umuz. Bayağı büyük potansiyeli önerdiğini ama alınmadığını iddia ediyor. Futbolcu bilgisi bence fena değil ama Morutan'ı ben de izledim bayağı, çok yetenekli olsa da bu tür adamların sürekliliği problemdir, nice yetenek süreklilik problemlerinden söndü.

Tanımıyorum açıkçası, ama bu kadar abartı, ne bileyim bana doğal gelmedi.. kıyasladığı kişi messi.. yani mor’u kuruyu küçümseyen adam direk kalpatların messisi demesi, hayrete düşürdü beni… yetenekli olsa bile bir td (kj de öyle yazıyordu) bence daha dikkatli olmalı.. Muhammed Demirci gibi bir çocuk bırak büyük takımlarda oynamayı, topçu olamadı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt