Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rangers, Leeds, Lille ilgilenmiş şuana kadar Harroui ile bize ek olarak

bence de gedson gelecek yau. benfica'da kalmayacağı garanti gibi bir şey, biz vazgeçsek şimdiye kadar 40 kere başka takıma giderdi. ya da biz yerine başka oyunculara yönelirdik. bence de sponsor geliri ve gidecek oyuncular bekleniyor.

Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
?

onyekuru inch fb ya da bjk'a gitmez. bunlar şimdiye kadar o'kuru'ya nasıl salça olmadılar hayret.

Bizim mali yapımızı batıran isimler muslera melo drogba sneıjder gibi yüksek profilli oyuncular değil, akbaba ömer arda fatih öztürk şener gibi vasat bile olmayan milyonlar kazanan bu tarz futbolcu güruhudur. Muslera bugün maaş skalasında yüksek ücret alsa da adama çıkıp 10 yıl boyunca 30-40 milyon€ ödedik demenin akla mantığa yer edecek tarafı yok. Muslera tutmasaydı her sene kaleci transferi peşinden koşup musleraya ödediğinin en az iki katını sadece bonservise gömerdin. Bunun birçok mevkide de örneği var. En yakından örnek verecem fernando buradayken yaşlı adam para da çok alıyor diyen tonca insan vardı adam bizden gittikten sonra Avrupa kupasını kaldırdı ya da 500 bin€ zam yapmadığın gomis için diagne falcao kazığı girdi sana 50 milyon € zarar ettirdi, burun kıvırıp marionuyu yerin dibine sokuyordu taraftar adam gittikten sonra her transfer döneminde 2 tane sağ bek aldın, böyle sayısızca örnek var. Muslera da insan son sözleşmede aldığı rakam bana göre de biraz fazla ama musleranın aldığı maaşa gelene kadar 50 tane adam sayılır. Muslera da bir gün gidecek yerine gelen kaleci formsuzluklar yaşasa ki futbol bu olur muslera olsa yemezdi muslera kalede büyük güven veriyordu laflarını bugün muslerayı aldığı ücret üzerinden vuranların diyeceğini de çok iyi tahmin ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt