- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.165
- 5.628
O firsat transferleri gedson,halil ve bi gurbetci olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bunlar içinde ekibini değiştirmeli yada geliştirmeli. Bir Td her şey ile ilgilenemez. Liverpool, City yada diğer Avrupa takımlarının boşuna 14-15 tane teknik ekip kadroları yok adamlar artık taç antrenörü falan transfer ediyorlar. Bizimde duran top, topla çıkma gibi antranörlerimiz olmalı teknik ekipte.Uzun zaman sonra hocanin açiklamalarini beğendim. Insallah icraata da dökerler bu düsuncelerini. Biraz da teknik taktik ve antrenman programinda gelisim kaydedilirse zaten içerde rakibimiz hiç olmadı. Eskisi gibi yüzümüzü Avrupa'ya döneriz.
bende bunu dedim hep neden önce morutan alınmayıp daha kolay alınabilecek cikaldoyu aldı bunlar
Cunku orta saha yok, en onemlisi orta saha. Orta saha tamamlanmadan Messi alinsa bir sey fark etmez.morutanı istiyorum. ilk defa alıcı gözle izledim. galatasaray a gelirse cok fazla durmaz belki 1 en fazla 2 sene izleriz. keske 6.5 cica ya vermeden once bu arkadaşı bitirseydik 9a 10a..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O sonuna kadar zorlayacağız lafı lafta. Gedson olacak olsaydı direk stanciuyu bitirirlerdi. Gedson varken ofansif ortasahanın o kadar geriye yardım eden bi tipte olmasına gerek yoktu. O olmayınca cicaya yöneldiler işte. Ortasahadaki kurgu değiştiNasıl şifresiymiş yahu hoca sonuna kadar zorlayacağız diyor birbirlerinin muadili değiller Cicaldau ile
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Edit: Yanlış anlaşılmaEleştiri kötü bir şey değildir ama eleştirinin ne olduğunu bilmek önemli. Fatih Terim komisyon, kendisi 3 milyon euro almayı biliyor ama, taktik bilmiyor gibi şeyler eleştiri değildir.
Dieng 5 milyon dolar olsa alınırdır şimdiye kadar bir şekilde bence. 10 milyon dolar diyordu basınları başta sonra 8 milyon dolar dediler bu aralıkta bir şeydir.5 milyon amerikan doları
son günlere kadar beklersek öyle bir oyuncuya düşebiliriz.Geçen sene gündeme gelen İdris Doumbia yeniden önerilebilir kiradan dönmüş. Şuan olimpiyatlarda Fildişi adına. Etebo gibi olabilir önümüze gelirse dikkatli olalım. Ortasahaya gelecek herkes scout ekibinin takibinden geçmiş olmalı. Dieng ve Harroui mantıklı isimler.
O sonuna kadar zorlayacağız lafı lafta. Gedson olacak olsaydı direk stanciuyu bitirirlerdi. Gedson varken ofansif ortasahanın o kadar geriye yardım eden bi tipte olmasına gerek yoktu. O olmayınca cicaya yöneldiler işte. Ortasahadaki kurgu değişti
Onu zaten oraya eleştirici olmayan salakça yazılanlara örnek olarak yazdım.3 Milyon avro almıyor. Bildiğim kadarı ile Fatih Terim'le ilgili maaşı yok. Komisyon olduğuna dair kanıtın varsa ortaya koy, yoksa iftira atmak doğru değildir.