Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O firsat transferleri gedson,halil ve bi gurbetci olur bence😁

Uzun zaman sonra hocanin açiklamalarini beğendim. Insallah icraata da dökerler bu düsuncelerini. Biraz da teknik taktik ve antrenman programinda gelisim kaydedilirse zaten içerde rakibimiz hiç olmadı. Eskisi gibi yüzümüzü Avrupa'ya döneriz.
İşte bunlar içinde ekibini değiştirmeli yada geliştirmeli. Bir Td her şey ile ilgilenemez. Liverpool, City yada diğer Avrupa takımlarının boşuna 14-15 tane teknik ekip kadroları yok adamlar artık taç antrenörü falan transfer ediyorlar. Bizimde duran top, topla çıkma gibi antranörlerimiz olmalı teknik ekipte.

yeni orta saha kurgumuz

yabancı
berkan-cicaldau​

olur.

defansif orta sahaya ciğersiz bir eleman lazım.

Geçen sene gündeme gelen İdris Doumbia yeniden önerilebilir kiradan dönmüş. Şuan olimpiyatlarda Fildişi adına. Etebo gibi olabilir önümüze gelirse dikkatli olalım. Ortasahaya gelecek herkes scout ekibinin takibinden geçmiş olmalı. Dieng ve Harroui mantıklı isimler.

bende bunu dedim hep neden önce morutan alınmayıp daha kolay alınabilecek cikaldoyu aldı bunlar
morutanı istiyorum. ilk defa alıcı gözle izledim. galatasaray a gelirse cok fazla durmaz belki 1 en fazla 2 sene izleriz. keske 6.5 cica ya vermeden once bu arkadaşı bitirseydik 9a 10a..

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cunku orta saha yok, en onemlisi orta saha. Orta saha tamamlanmadan Messi alinsa bir sey fark etmez.

Ayrica Morutan icin 9-10 milyon euro enayilikten baska birsey degil. O paralari hayatta etmez.

Nasıl şifresiymiş yahu hoca sonuna kadar zorlayacağız diyor birbirlerinin muadili değiller Cicaldau ile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O sonuna kadar zorlayacağız lafı lafta. Gedson olacak olsaydı direk stanciuyu bitirirlerdi. Gedson varken ofansif ortasahanın o kadar geriye yardım eden bi tipte olmasına gerek yoktu. O olmayınca cicaya yöneldiler işte. Ortasahadaki kurgu değişti

Su an tek ortsahamiz cicaldau arkadaslar.ona gore yazin.feghouli,babel,falcao ve diagne yolcu zaten.kimse yok elimizde.ne ortasahada ne hucumda.hoca bile aytaci ve taylani adamdan saymiyo pek.0 ortasahamiz var dedi acikca

oturdum şimdi basın toplantısını izledim;1 tane doğru düzgün soru sormadılar isim soruyolar boş boş hocanın cevap veremeyeceğini bile bile!
teknik ekibe yeni katılan olucakmı?hangi mevkilere transfer düşünüyosunuz?çok az hazırlık maçı yapıldı bu sizce handikap yarattımı?gibi(su an aklıma bu sorular geldi) hocanın fikirlerini öğrenebiliceğimiz sorular olabilirdi;bu adamlar bu işlerden para kazanıyo buda ayrı bi konu...

Cicaldau sag ic. 6 numara ve sol ic hala belirsiz. Berkan + Gedson idi hayalim. Simdi Berkan + Hernani olacak gibi görünüyor.

Eleştiri kötü bir şey değildir ama eleştirinin ne olduğunu bilmek önemli. Fatih Terim komisyon, kendisi 3 milyon euro almayı biliyor ama, taktik bilmiyor gibi şeyler eleştiri değildir.
Edit: Yanlış anlaşılma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen sene gündeme gelen İdris Doumbia yeniden önerilebilir kiradan dönmüş. Şuan olimpiyatlarda Fildişi adına. Etebo gibi olabilir önümüze gelirse dikkatli olalım. Ortasahaya gelecek herkes scout ekibinin takibinden geçmiş olmalı. Dieng ve Harroui mantıklı isimler.
son günlere kadar beklersek öyle bir oyuncuya düşebiliriz.

Hoca 2 yıl önce şampiyonlar ligi oynayacam diye takımı kiralıklarla doldurmasaydın keşke. En büyük zararı o verdi.

O sonuna kadar zorlayacağız lafı lafta. Gedson olacak olsaydı direk stanciuyu bitirirlerdi. Gedson varken ofansif ortasahanın o kadar geriye yardım eden bi tipte olmasına gerek yoktu. O olmayınca cicaya yöneldiler işte. Ortasahadaki kurgu değişti

Neye göre lafta ? Kendi kafanda kurguladığın şeye inanıyor olabilirsin anlıyorum fakat öyle olsaydı alternatif isimlerimiz var derdi 1 Eylül’e kadar bekleriz niye desin hoca ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu dönemden korkum yok. Belli alternatifleri var. Ve asıl olmaz diğeri alınır.

Tek korkum Asamoah'ın alternatifi Lato gibi olmasında :D (gerçi o alternatifsizlikten gelmişti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt