- 6 Eylül 2014
- 95.517
- 65.987
- 4.608
Ömer Bayram var ya adminim. Çok kullanışlı kendisiŞu takıma orta saha alsınlar yoksa tesisleri basıcam artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer Bayram var ya adminim. Çok kullanışlı kendisiŞu takıma orta saha alsınlar yoksa tesisleri basıcam artık.
gidecekler aslında net ve hepimiz biliyoruz kimler olduğunu.yedlin omar ozornwafor feg babel falcao digne sekidika.Muslera Luyindama
Marcao Boey Yedlin Omar Van Aanholt
Ozornwafor Cicaldau Feghouli Babel Falcao Diagne Mohamed Sekidika
Bu 15 yabancının 8 veya 9’u gidecek gibi görünüyor
![]()
Mohamed Ali Ben Romdhane - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Ali Ben Romdhane, 24, Tunus ➤ Ferencvárosi TC, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.70 mil. € ➤ * 6 Eyl 1999, Tunis, Tunuswww.transfermarkt.com.tr
Bu herifi de alacaz bence, yedek mi olur as mı olur bilmem de, uygun fiyata çözülür
Böyle hesaplar paylaşırsan kimvurduya gidersin atarlar bak.
Muslera
Boey Kaan Marcao Aanholt
Harroui
Cicaldau Berkan
Morutan Mohamed Kerem/BAY
![]()
![]()
![]()
![]()
İşte ligimizi 102 points ile şampiyon tamamlayacak ekip.
Cicaldau'ya çok benziyor stil olarak.Harroui'nin sözleşme 2022'de bitiyor gibi görünüyor eğer öyleyse çok büyük bir bonservis ücreti olmaz gibi. Gedson'u alamıyorsak alternatif bir isme direkt yönelmek lazım orta sahada zaten. Harroui'ye biraz baktım ağırlıklı ön libero oynamasına rağmen fazlaca skor katkısı sağlamış ilginç bir oyuncuya benziyor açıkçası.
Bunu izleyen var mıGedson’un yedekleri arasındaymış kendisi. 3-3,5’a biter gibi bu da.
Cicaldau'ya çok benziyor stil olarak.
boey tutmaz
van aanholt sakatlanır
cicaldau balon çıkar
gedson'u alamayız
berkan gelmez
falcao, feghouli, diagne kalır
evet. rahatladım.
kasımpaşa görmüş adam dibi görmüş ama ne hikmettir tr de bi tek bu olur dünya paralar kazanıyor buna rağmenBabel bile yıllık 3,5 milyon avro kazanıyormuş bonuslarla kusucammmmmm
Cihan bunu beğendi admirimBöyle hesaplar paylaşırsan kimvurduya gidersin atarlar bak.
Bugün peşimde değildin.Cihan bunu beğendi admirim