Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera Luyindama
Marcao Boey Yedlin Omar Van Aanholt
Ozornwafor Cicaldau Feghouli Babel Falcao Diagne Mohamed Sekidika

Bu 15 yabancının 8 veya 9’u gidecek gibi görünüyor
gidecekler aslında net ve hepimiz biliyoruz kimler olduğunu.yedlin omar ozornwafor feg babel falcao digne sekidika.
omara bence bu yıl şans verecez ikinci yarı güven bulması ve talipli bulması için.belki bi tek o sezon sonuna kadar kalır.luyindamada şimdi olmazssa devre arası sanırım gider.

Abdou Harroui Mayıs’ta Lille’in transfer listesine girmiş, bizim için önemli bir veri

boey tutmaz
van aanholt sakatlanır
cicaldau balon çıkar
gedson'u alamayız
berkan gelmez
falcao, feghouli, diagne kalır

evet. rahatladım.

Muslera
Boey Kaan Marcao Aanholt
Harroui
Cicaldau Berkan
Morutan Mohamed Kerem/BAY

🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

İşte ligimizi 102 points ile şampiyon tamamlayacak ekip.
images-14.webp

Babel bile yıllık 3,5 milyon avro kazanıyormuş bonuslarla kusucammmmmm

Harroui'nin sözleşme 2022'de bitiyor gibi görünüyor eğer öyleyse çok büyük bir bonservis ücreti olmaz gibi. Gedson'u alamıyorsak alternatif bir isme direkt yönelmek lazım orta sahada zaten. Harroui'ye biraz baktım ağırlıklı ön libero oynamasına rağmen fazlaca skor katkısı sağlamış ilginç bir oyuncuya benziyor açıkçası.
Cicaldau'ya çok benziyor stil olarak.

Harroui nasıl
Bir de bizimle ismi anılıyor mu ben hiç duymadım

ligin underrated topçusu manolis siopis ön libero için düşünülebilir mi acaba, para gedson ve kanat transferine gömülür. siopis berkanla beraber oynamışlığı var, ciğersiz ve sözleşmesinin son senesi olduğu için paket olarak ucuza kapatılırsa verimli olur sanki

IMG_1684.webp

Abdou Harroui iyi adam. 59 maç 10 gol 12 asist. asist gol sayısı dengeli. vücudunu çok iyi kullanıyor. müdahele ederken yerden ayakta çekinmiyor. rahat adam eksiltiyor tekniği iyi. kuvvetli.. yaşı genç. alınırsa iş yapar. seriliği iyi. biraz fazla topla oynuyor gibi. 10 dakikalık videoda pek uzuna ters toplar attığı görülmüyor daha çok kısa oynuyor ve dar alanda başarılı bir oyuncu..alınır geçilir uygunsa öyle 3-3.5 falansa gedson olmaz dedi hoca ama gedson olsa bile yanına alınır bu fiyata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt