- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
İşteydim OnurBugün peşimde değildin.
PM'ye de cevap vermedin.
Kırıldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşteydim OnurBugün peşimde değildin.
PM'ye de cevap vermedin.
Kırıldım.
Bunu izleyen var mı
Oturup tam maç izlemek lazım ama almak için doğru zaman. Halil de zamanında bu takımdan giderken tam zamanı diyordum, o dönem alsak belki de forvet sendromlarını yaşamıyorduk şimdilerde.Arkasına Dieng koyarsan çok iyi iş yaparlar gibi geliyor ama bu kadar skill seti kuvvetli oyuncular genelde çöp çıkıyor. O yüzden korkuyorum.
Ya zaten mesaj atacağın kimse yok. Hep bahane bunlar.İşteydim Onur![]()
Yalnız bu verilere göre Morutan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cihan bunu beğendi admirim
Adminlik bana göre değil hiç niyetim yok. Forumda adam kalmaz öyle bi durumda. Adminlerimiz cidden çok hoşgörülüCihan hoca, adminlik ne zaman ?
Adminlik bana göre değil hiç niyetim yok. Forumda adam kalmaz öyle bi durumda. Adminlerimiz cidden çok hoşgörülü
Sen admin olsan darbe yaparsın zaten. Allah korusun.Adminlik bana göre değil hiç niyetim yok. Forumda adam kalmaz öyle bi durumda. Adminlerimiz cidden çok hoşgörülü
Niye ki bişey mi olduAdmin olursan @Yusuf Kara isimli arkadasi banlamani isterim
İlk kurban sen olursun biliyosun di miSen admin olsan darbe yaparsın zaten. Allah korusun.
Sen benim gibi yoldaşı zor bulursun.Niye ki bişey mi oldu
İlk kurban sen olursun biliyosun di mi![]()
Niye ki bişey mi oldu
İlk kurban sen olursun biliyosun di mi![]()
Oha kaşının üstünde gözü mü varmış.Yok yav. Kasinin üstünde gözün var de banla
Admin olamayacağım için bu talebini süper über admin @Danyal Artemis'e ileteyimYok yav. Kasinin üstünde gözün var de banla