Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.677
- 6.486
- 1.823
Bu insan mı![]()
insan insana benzer de bu kadar değil yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu insan mı![]()
insan insana benzer de bu kadar değil yaw
10 hata yapacaklarına 8 hata yaparlarSaglam bi orta saha hattı kurup stoperleri öyle izlemek lzm.
Yerli stoper olarak Ozan Kabağı kiralayabilir miyiz acaba ? Schalke'de kalma ihtimali yok gibi uygun bir kiralama bedeliyle baya mantıklı bir hamle olur. Kaan Ayhan'dan çok daha iyi stoper Ozan hemde bizzat Terim'in öğrencisi.
11 için mecburen yerli kullanacağız bu yabancı mevzusundan düzeltme olmazsa.Yerli yokki
Koray Günteri kör topal kullanmaya devam etsek elde yerli stoper olurdu belki
Işık Kaan oynasın en kötü ama bir tane en azından iyi yabancımız olsa iyi olurdu.
7.5m bonservis kardan %50 pay?Schalke satmayi planliyor kiralik vermez!
Adamlara para lazim.
Yerli yokki
Işık Kaan oynasın en kötü ama bir tane en azından iyi yabancımız olsa iyi olurdu.
Şimdi böyle diyorsun ama GSC'nin adam hakkında söylediklerini dün gibi hatırlıyorum ben.Koray iyi bir Alternatif olabilirdi fena degildi kendisi.
Keske kalsaydi.
Isik Kaan‘da isik var Insallah olur be baskan.
Altyapidan oyuncu ciksin artik
Dİpdipnot: Sen de az sövmedin adamaŞimdi böyle diyorsun ama GSC'nin adam hakkında söylediklerini dün gibi hatırlıyorum ben.
Dipnot: Senin özelinde söylemiyorum.
7.5m bonservis kardan %50 pay?
okan, tugay, emre, bülent k.?Kendi alt yapımızdan çıkarmadıkki çoğu toplamaydı o adamların.
10m vereceksem neden 50 pay vereyim üstat %20 verilirVermezler
En az 12 Mio € istiyorlar !
10 Mio € + 50% pay olabilir.
Yerli yokki
Şimdi böyle diyorsun ama GSC'nin adam hakkında söylediklerini dün gibi hatırlıyorum ben.
Dipnot: Senin özelinde söylemiyorum.
zaten çoğu toplamaydı diyor adam. 3 tane altyapı topçusu gerisi konya, gençlerbirliği, karabük, ankaragücü, diyarbakır, zeytinburnu vs vs tam bir anadolu takımlarının genç ve yetenekli topçularını toplama operasyonuydu o dönem.okan, tugay, emre, bülent k.?
10m vereceksem neden 50 pay vereyim üstat %20 verilir
bence 7.5m %50 makul
ozan bizde 2sene falan oynarsa yine 20lere bir yere gider