Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5f071f3ad3806c2e7c96ff01.jpg

insan insana benzer de bu kadar değil yaw
Bu insan mı

Yerli stoper olarak Ozan Kabağı kiralayabilir miyiz acaba ? Schalke'de kalma ihtimali yok gibi uygun bir kiralama bedeliyle baya mantıklı bir hamle olur. Kaan Ayhan'dan çok daha iyi stoper Ozan hemde bizzat Terim'in öğrencisi.

Schalke satmayi planliyor kiralik vermez!
Adamlara para lazim.

Yerli yokki

Koray Günteri kör topal kullanmaya devam etsek elde yerli stoper olurdu belki

Işık Kaan oynasın en kötü ama bir tane en azından iyi yabancımız olsa iyi olurdu.
11 için mecburen yerli kullanacağız bu yabancı mevzusundan düzeltme olmazsa.
Kaan Ayhan olsa iyi olurdu ama adamlar resmen enayi arıyorlar. Işık Kaan'ı oynatırız. Alpaslan ile dönüşümlü oynarlar. Ama Luyi + Ozorn'dan kurtulup bi stoper şart oldu cidden.

Yerli yokki

Işık Kaan oynasın en kötü ama bir tane en azından iyi yabancımız olsa iyi olurdu.

Koray iyi bir Alternatif olabilirdi fena degildi kendisi.
Keske kalsaydi.

Isik Kaan‘da isik var Insallah olur be baskan.
Altyapidan oyuncu ciksin artik

Koray iyi bir Alternatif olabilirdi fena degildi kendisi.
Keske kalsaydi.

Isik Kaan‘da isik var Insallah olur be baskan.
Altyapidan oyuncu ciksin artik
Şimdi böyle diyorsun ama GSC'nin adam hakkında söylediklerini dün gibi hatırlıyorum ben.
Dipnot: Senin özelinde söylemiyorum.

abi ok avrupa futbolu ile aramızda uçurum var ama, psv maçında da çok eksiktik be yahu. sağ bek yok, sol bek yok, orta saha yok, mustafa bile tam hazır değildi.

bence gs'ın ideal onbiri olsa idi bu kadar net yenilmezdik. yanilsek bile en azından ikinci maça taşırdık ümitleri.

Elimizde belli bir seviyede transfer bütçesi var ise ve iskelet oluşturmak istiyorsak 1 stoper ve 1 dirençli merkez orta saha gerekiyor.
Halihazırda Muslera, Marcão, Cicâldău ve Mostafa Mohamed var. Patrick van Aanholt ile sol beki kapatacağız gibi. Sağ ve sol kenarda alternatif oyuncular var, eldekileri çıkarmadan oralara yeni oyuncu alırsak epey şişkinlik yaratacak hem sayısal anlamda hem maddi anlamda.
Yedlin satılırsa 1 as bek almalı...

Yerli yokki

Sorun da burda admirim, lanet yabanci kurali ve vasat türk topcular yüzünden kadro kuramiyoruz patlak vermeden, Marcao nun yanina Kaan Ayhan, Koray Günter ayarinda birine raziyim. Marcao yu 8+ okutup oraya tecrübeli lider birini alma fikri de mantikli, mesela godin gibi

Şimdi böyle diyorsun ama GSC'nin adam hakkında söylediklerini dün gibi hatırlıyorum ben.
Dipnot: Senin özelinde söylemiyorum.

Kendisi Almanya 3. Ligden geldi 1 senesi zaten kötü olur zamana ihtiyac vardi vermediler.

Serdar Aziz veya Ahmet Caliktan daha iyi bir Stoper.

1 Mio. €‘ya oynuyordu .
1,5 olurdu ein fazla.

okan, tugay, emre, bülent k.?
zaten çoğu toplamaydı diyor adam. 3 tane altyapı topçusu gerisi konya, gençlerbirliği, karabük, ankaragücü, diyarbakır, zeytinburnu vs vs tam bir anadolu takımlarının genç ve yetenekli topçularını toplama operasyonuydu o dönem.

bu arada emre b bizim altyapımızdan değil. sanırım tugay da değil.

yerli oyuncu yasaklansa çok güzel olacak bu lig
alt ligde oynasınlar üst lig yasak kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt