Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.618
- 110.662
- 4.878
twde gördüm ps işini aşmışlar .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga Ciğerci 6 maçta 6 gol attı ya o geldi aklıma orta saha katkısı diyincebu nedir dayı?
Muslera
boey kaan marcao pva
taylan
cica gedson
morutan momo kerem
3 Türk ile yapabileceğimiz en iyi takım bu. Belki Berkan da olur. Gedson ve morutan gelmez. Muadilleri gelir.
Başarısız olabilir,fakat sebep ?Çok net açıklaman nedir ?Çok net söylüyorum. Bu kadronun başarısız olma ihtimali çok yüksek.
Gedson yoksa Dieng + Harroui = 5 milyon $ + 3 milyon € daha ucuz. 4-5-1 oynarsak Cicald 10 no gibi.
+-------------------Muslera-----------------+
Sasha - Alparslan - Marcao - Anhlt
Yunus - Harroui - Dieng - Kerem
+-------------------Cicaldo------------------+
+-------------------Mustafa-----------------+
Sola Yunusu koymadan olmuyor yabancı kuralı müsade etmedi. Bu şekilde oluyor ancak. Yalnız ortasaha taş gibi oluyor sanki.
haklısın renktaş evlatçılık kanına işlemiş yapacak bişey yokForumunuzu ortalama 11 yildir takip ediyorum......Güzeel kadrolar diziyorsunuz düşündüklerinizde güzelde.....Unuttugunuz birşey var......Fatih Terim arda siz emre ak babasiz kadro çikarmaz......
Çok doğru rengimTerim var iken şampiyonluğu unutun
Terim var iken şampiyonluğu unutun

Bu kadro bu lig icin fazla. Inanilmaz tempolu takim olur. Yas ortalamasi 38 olan bjk ve fb bu takimin temposunu kaldiramaz.Çok net söylüyorum. Bu kadronun başarısız olma ihtimali çok yüksek.
Unuttum renktaş, teşekkürler.Terim var iken şampiyonluğu unutun
türk liginde diger td'ler ayni levelde.Çok doğru rengim