Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutanin dün akşam attığı golü görünce emre kilincin bize gelmeden önce attığı gol aklıma geldi

Çocuk bize transfer olduktan 4 ay sonra falan kafasını kaldırıp kaleye bakmaz olacak muhtemelen

Cicaldau'ya 6.5 milyon verdiğimizi öğrenen Onyekuru şu şekil takılıyordur herhalde.
Angry-Ace-Ventura.gif

Başarısız olabilir,fakat sebep ?Çok net açıklaman nedir ?

morutan ve kerem defansif olarak zayıflar. Kapana takımlara karşı zorlanmaya devam ederiz.
Mohammeinde ciddi eksikleri var. Bu yüzden bizim daha net oyunculara ihtiyacımız var. Muhammedide yukarıya çıkaracak oyuncular.
Hadi morutan kötü oyuncu falan demiyorum. Yanış anlaşılmasın.

alpaslan marcao ikilisi hiç uyumlu olmaz. Alpaslanın bu takımda ilk 11 oynamaması lazım.
Sağ bekin ne vereceği belli değil.
Bence herkesin aksine sol bekin hepsinden daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Orta sahada taylanla falan olmaz.
Tabiki yabancı sınırı var. zor bir durum ama bizim defans hattını mümkün olduğunca yerli yapmamız lazım.

İlerleyen zamanlarda bunun sıkıntısını çok fazla çekeceğiz.

S.a admin 3 transfer açıklandığı gün günaydın mesajını uykulu bi şekilde atmıştı bugünde uykuluydubi şeyler olabilirmi

sezgilerim beni yaniltmiyorsa bugun 1 kap gelecek, pva ve sacha hariç

Şampiyonluğu unuttuk 4 mesajlı genç çocuk dedi diye

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zulümkuru amerikada partilemeye devam etsin 3 seneye futbolu bırakır

Berkan işi çok uzadı. Artık resmiyet bekliyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkan,gedson,morutan derken keşke bir de sağ stoper ismi çıksa,tecrübeli olsa daha iyi olur ama kaan ayhan pahalı geldiyse opsiyonlu mert çetin yapsak keşke.ışık kaan durumu iyiyse kendisi de denenebilir.

Ozan Çağrı' Alıntı:

Muslera
boey kaan marcao pva
taylan
cica gedson
morutan momo kerem

3 Türk ile yapabileceğimiz en iyi takım bu. Belki Berkan da olur. Gedson ve morutan gelmez. Muadilleri gelir.

Bu kadro bu lig icin fazla. Inanilmaz tempolu takim olur. Yas ortalamasi 38 olan bjk ve fb bu takimin temposunu kaldiramaz.
Ben artık açıklamakdan bıktım. Lemina ,serili kadrolarda aynen şimdi olduğu gibi abartılıyor ve ben başarılı olamayacağını anlatıyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt